Szekeres Viktor

18+: Előzetest kapott Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds Több, mint testőr paródiája

Megérkezett a The Hitman’s Bodyguard első előzetese.

Még véletlenül sem tudjuk, hogy siker lesz-e, vagy szánalmas bukta a The Hitman’s Bodyguard című Samuel L. Jackson/Ryan Reynolds komédia, az azonban biztos, hogy a filmre sikerült felhívni a figyelmet az alant látható előzetessel, illetve az idióta plakáttal, hiszen mindkettő többféleképp is utal a Whitney Houston és Kevin Costner főszereplésével készített Több, mint testőrre (The Bodyguard).


Az Amerikában augusztus 18-án bemutatásra kerülő filmben, melynek magyar bemutató-dátuma még nem ismert, Jackson és Reynolds mellett még olyan színészek fognak szerepelni, mint Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung, Joaquim De Almeida, Kirsty Mitchell és Richard E. Grant. A filmet Patrick Hughes rendezte Tom O’Connor forgatókönyve alapján. Előbbi a Red Hillt és a The Expendables - A feláldozhatók 3-at tudhatja filmográfiájában, míg utóbbi eddigi egyetlen megfilmesített szkriptje Bruce Willises Tüzes bosszú volt.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #3
    Teljesen jogos észrevétel. A színésznőkről szoktak cikkezni, hogy így-meg úgy, mennyit letagadhatna. Nos, Jackson tutira nem plasztikáztat, és szerintem kenőcsöket se nagyon használ - és mégis... Belenéztem az 1995-ös Die Hard 3-ba (Willisnek még haja is volt akkor!), és valóban megdöbbentő: 22 év távlatából alig változott.
    (Amúgy meg szerintem egy hegylakó Jedi...)
  • Prof William #2
    Nem Hegylakó csak Jedi. :)
  • Dewri #1
    Ez a Jackson biztos, hogy hegylakó. 25 éve ugyanígy néz ki... :)