Szekeres Viktor

100 milliós hollywoodi filmet alázott bevételben az új magyar focis komédia

A Brazilok több embert érdekelt, mint a Power Rangers.

Kellemes meglepetésként rajtolt itthon a Brazilok, ami azon hazai filmek táborát gyarapítja, melyek nemcsak nagyon jók, hanem korrektül is startolnak. A focis komédiát csütörtök és vasárnap között itthon 13 199-en nézték meg, amivel a toplista hatodik helyét szerezte meg hétvégén. Ez persze közel sem kiemelkedő, hiszen például a Kincsem premierjének negyedik hétvégéjén 28 114 nézőt érdekelt és a nézőszáma már 232 ezer fölött jár.

A Brazilok teljesítménye pedig annak fényében még jobb, hogy több embert érdekelt, mint a 100 millió dolláros költségvetéssel rendelkező Power Rangers, mely itthon annak ellenére, hogy látványfilm, elég látványosan besült. A Freeman Film által forgalmazott akció-scifi csupán 8 040 nézőt mozgatott meg vasárnapig, ami rémisztően gyér teljesítmény, és a toplista hatodik helyére volt jó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Mert nyilván láttad a Brazilokat - kábé fogalmad sincs a filmről. Azt viszont elhiszem, hogy a Power Rangers tetszett. Az egy elég konkrét korosztálynak és célcsoportnak készült.
  • coyote55 #5
    Lehet, hoigy te mész a forgalommal szembe?
  • kalapos01 #3
    Attól, hogy most nem mentek el egy szar filmre és megnéztek egy jól sikerült filmet?
  • Zombee #1
    Itthon szerintem nem annyira ismert a Power Rangers. A sorozatok kábeltévén mentek, a mozifilmek meg a 90-es években is gagyik voltak. Bár baromi szórakoztató trash volt. :)

    Ez ugyanolyan szemét, csak sokkal többe került. :)