Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Babylon 5 készítőjének sorozata

Megérkezett a Sense8 második évados előzetese.

Az már korábban kiderült, hogy a Netflix május ötödikén indítja útnak a Sense8 második szezonját, most viszont az előzetest is kiadta hozzá a streamng szolgáltató. Ezen a dátumon természetesen a szolgáltató az összes epizódot elérhetővé teszi, és nemcsak Amerikában, hanem a világ többi részén is, ahol jelen van, így Magyarországon is.


A Wachowski-testvérek (Mátrix-filmek) és J. Michael Straczynski (Babylon 5) tavalyelőtt júniusban bemutatott scifije igen ambiciózus vállalkozás volt az első szezonban, hiszen Amerikában, Angliában, Németországban, Mexikóban, Dél-Koreában, Kenyában és Indiában forgattak. A történet középpontjában 8, a világ különféle részein élő ember van, akiket egy közös és meglehetősen erőszakos látomás köt össze. ** ** A sorozat főszereplői Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Jamie Clayton, Miguel Angel Silvestre, Tina Desai, Doona Bae, Aml Ameen és Max Riemelt voltak. Mellettük még feltűnt az első évadban Daryl Hannah, Naveen Andrews, Terrence Mann, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Erendira Ibarra, Adam Shapiro, Ness Bautista ​és Joe Pantoliano.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ha gyilkosokat meg drogosokat meg kannibálokat bevesz az ember gyomra tévében nézve, akkor nem hiszem, hogy bárkit is zavarna a szexuális irányultság. Főleg egy ilyen jó sorozatban. (Sőt, még jót is tehet néhány maradi gondolkodású számára, felnyithatja a szemét, hogy jé, ilyen is létezik.)
  • sárkánylovag #1
    Az első évad jó volt, ez a random egymás tudatának cseréje rengeteg érdekes szitut megoldott és érdekes a történetmesélés.
    Mondjuk vannak benne bőven leszbik, melegek, szóval nem mindenkinek venné be a gyomra, de aki át tud ezen lendülni annak jó sorozat lehet...
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2017.04.12. 09:11:17