Szekeres Viktor

Már a Hupikék törpikékből is kiszerettek a nézők

Az új Hupikék törpikék-film nem lesz túl sikeres.

Amikor félig élőszereplős, félig animált formában mozis felélesztést kapott a Hupikék törpikék, akkor még tömött sorok voltak a jegypénztárak előtt, mostanra azonban már csak rétegmóka lett a franchise-ból. Múlt héten került Amerikában a Hupikék törpikék: Az elveszett falu (Smurfs: The Lost Village), és annak ellenére, hogy ismert IP-ről van szó, a film harmadannyi nézőt érdekelt, mint az egy héttel korábban bemutatott, semmiféle előzménnyel nem rendelkező Bébi úr.

Amerikában a film a nyitóhétvégéjén 14 milliós bevételt produkált, ami nagyjából 50 milliós összbevételt sejtet, ami végülis elfogadható, ha a 60 milliós büdzsét vesszük, valamint azt, hogy a film nemzetközileg jobban fog teljesíteni. Annak fényében viszont kifejezetten csalódás, hogy a 2011-es Hupikék törpikék-film világszerte 564 millió dollár bevételt hozott, és a 2013-as folytatás is 347,5 milliósat. Amerikában a két film 143, illetve 71 millió dollárt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #3
    Azért nézték meg többen mert nem volt alternativa és újdonság volt gyerekkorunk egyik kedvencének felturbózása. Bár én is csak a 3D miatt néztem meg és semmi másért. Ma egy épelméjú nem megy már moziba sorozat folytatásokat nézni, inkább a szabadba ki szimplán élni. Sosem a nézőkkel van a baj, mert belőlük él a filmgyár.
  • kalapos01 #2
    Elég vicces lenne, ha a filmekkel lenne a baj. Vagy hirtelen a nézőknek lett ízlése? Volt egy pocsék Hupikék törpikék mozifilm pár éve, hozott félmilliárd bevételt. Most van egy szuperaranyos, jópofa és hoz 15 milliót. Akkor nem a nézőkkel van a baj, hogy megnézi a szart és nem nézik, ami jó?
  • Zoliz #1
    Talán nem a nézőkkel van a baj..