Szekeres Viktor

Totális mélyponton a The Walking Dead nézettsége

Nem meglepő, de mindenképp említésre méltó, hogy a zombis sorozat mélyrepülése immár hivatalossá vált.

Már évad közben megállapíthattuk, hogy miközben a The Walking Dead a leggyengébb szezonját futja, értelemszerűen a nézettsége is keményen megzuhant, a tábor majdnem 50%-a lemorzsolódott, a harmadik szezon óta nem nézték olyan kevesen a szériát, mint a hetedikben. A nézettség persze még így is 10 millió fölött maradt Amerikában, azonban a nagy esés azt fogja eredményezni, hogy jövőre, illetve ősztől már csak jóval olcsóbban tud eladni az AMC reklámot a sorozat alá.

A 90 perc alatt leadott idei záró epizód 11,3 millió nézőt érdekelt, aminél a 2012-es évadzáró óta a legalacsonyabb nézettség, amit ilyenkor produkált a zombis sorozat. Persze a megmaradt rajongóknak egy pillanatig sem kell aggódnia a The Walking Dead sorsáért, hiszen az AMC már tavaly berendelte a nyolcadik szezont, mely Amerikában és idehaza is októberben kerülhet képernyőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #14
    Mar regota nem nezem.... baromi unalmas lett....
  • ugh #13
    Pontosan.
  • ugh #12
    Nem ettol hiteltelen, sot.
    Az emberek kozt sok a hulye hatalommanias aki a tobbit akarja iranyitani.
    Plane, hogy a birkabbja mar elhullott.
  • ugh #11
    Ezt nem csodalom.
    Full lapos, az a keves a fordulat ami van meg idiota es eroltetett.
    Unalmas hosszu jelenetek mint valami kibaszott muveszfilmben.
    Hiteltelen elbaszottul erzelgosse valo karakterek akik nem megkemenyednek hanem pityogo picsava valnak a story elorehaladtaval.
    Neagan monologjai idegesitoek es legalab 30 olyan jelenete volt ahol ki lehetett volna csinalni ha nem lenne mindenki eroltetetten balfasz.
    Ez a szezon egy eroltetett szar volt.
  • morguldae #10
    A többség utólag nézi meg letöltve a sorozatokat! Szóval visszaesés nincs, max a reklámokat nem szeretjük közbe! A sorozat egyébként jó.
  • BrockSamson #9
    Szerintem, inkabb a sorozat szerkezetevel es a ritmusaval vannak gondok. Egyszeruen keves jelentos tortenes jut sok jatekidore, igy az irok rendszeresen jellegtelen dramazassal vagy a szereplok csoportokra bontasaval igyekeznek kitolteni az urt. A kepregenyben sem tortenik sokkal tobb, mint a kepernyon, de ott legalabb frappansan, porgosen megy a cselekmeny.
  • Sequoyah #8
    Ez minimum mar a 3. hely ahol letelepednek. Volt a farm, es a borton is.
  • Ender Wiggin #7
    tatám, bealudtál már sokadszor. a kormányzón kívül volt ott még pár gonosz önkényúr/önkényúrasszony... ebben az elbaszott történetben nincs is más, csak pszichopata túlélő. totál életszerű.
  • zetortraktor #6
    Régen láthattad, mert kábé két éve letelepedtek és nem vándorolnak. Az 5. évadig arról szólt a sorozat, hogy keresnek lakhelyet, most pedig arról szól, hogy megtalálták. Ennyi. Nem vándorol senki. És az, hogy 7 évad alatt tavaly jött a második gonosz fószer a Kormányzó után, megint csak nem recept.

    Az valóban ismétlődik, hogy találnak közösségeket, de elég hülyén nézne ki, ha nem így lenne.
  • pett3rson #5
    Nagyon sajnálom ezt a sorozatot, mert az egyik kedvencem volt, de ez az évad eléggé elúszott, pedig mennyi lehetőség volt benne...túl sokat erőltették a Negan szálat, nekem már az agyamra megy az a karakter, pedig az elején még Ő is érdekes volt, most már hogy 15-ötödjére is megszívatja Rick, mi a lófaszért nem üti le Lucille-el?? ja, mert Rick a kőszereplő...akkor nyírjuk ki Negan-t...nem azt sem lehet, de miért nem? uncsi lett a karaktere, pedig jó a színész is hozzá...na mindegy, talán jövőre kirúgják az írókat és kapunk egy új, érdekes történetet...vagy nem...