Szekeres Viktor

Adam Sandlernek összejött az élet

Újabb négy filmet készíthet a Netflixnek Adam Sandler.

Újabb négy filmre szóló szerződést kötött Adam Sandler produkciós cége, a Happy Madison Productions a Netflix streaming szolgáltatóval. Az első négy filmre szóló szerződést a mozikban sorra bukó komikus 2014-ben kötötte, s azóta elkészítette a Ridiculous 6-et, valamint a The Do-Overt, áprilisban pedig a Sandy Wexler kerül bemutatásra.

Míg a Sandy Wexler kifejezetten ígéretesnek tűnik, a másik két Sandler-komédia elég negatív kritikákat kapott, és a Netflixes nézői értékelések sem túl pozitívak, azonban a szolgáltató számításai bejöttek, hiszen a világon mindenhol, Amerikától Magyarországig ezek a filmek voltak a legnézettebb Netflixes produkciók premierjük hónapjában, így nem csoda, hogy megköttetett az új szerződés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Candi #6
    Az utolsó nézhető filmje az Apafej volt, azóta amikor éppen nem szar filmet csinált, akkor valami ultraszar vackot hozott össze. Én még élvezhető filmet nem láttam tőle az Apafej óta, pedig volt már pár. Ráadásul (csaknem) minden filmjében szerepet kap az az együgyű Rob Sneider is, az meg a másik kibírhatatlan figura a vásznon.
    Mondjuk biztos van, aki tudja értékelni a béna poénjaikat és a gyengének is csak jóindulattal nevezhető alakításukat, nekem valahogy nagyon nem megy. Mea culpa.
  • takysoft #5
    Érdemes hozzátenni, hogy a Netflix nem filmekben gondolkodik elsősorben, hanem sorozatokban.

    Azokon belül meg rétegsorozatokat gyárt. Amik elképeszően jók... annak a rétegnek, aki ezt szereti.
    A Jessica Jones pl egy igen egyedülálló sorozat, ami nayon más, mint a többi Marvel.
    És ezt a vonalat követi a Luke Cage meg az Iron Fist is..

    A Daredevil picit konvencionálisabb talán, de az sem annyira kommersz, mint a Marvel mozifilmek.

    A Stranger Things is egy mestermű, a maga műfajában... ott... mert máshol bizony nem. Anyu tuti nem nézné meg. Míg egy Adam Sandler szart akárki....

    Szóval attól, hogy valamit kevesebben néznek, nem rosszabb.

    Sőt, ha te személyre szóló ajándékot adsz anyukádnak, az csak neki szól. De épp ezért nem rossz.

    Kimondottan nehéz olyan kommersz filmet készíteni, ami amúgy jó is. Persze nem lehetetlen, de egy igazi scifi vagy comic őrült szereti a kimondottan neki készített tartalmakat.

    Az anime rajongókról ne is beszéljünk.. Azt kommerszen nem is lehet tálalni XD

    Mondjuk a Netflix Death Note változatára kiváncsi leszek


    Minden anime-film szar, amit nem japánban készítettek.
    A netflix nem csinál szart.
    Szóval ez kicsit paradox :D

    Na persze Adam Sandler is netflix, szóval inkább a második álítás fog dőlni :D
  • Macropus Rufus #4
    "Netflixes nézői értékelések sem túl pozitívak, azonban a szolgáltató számításai bejöttek, hiszen a világon mindenhol, Amerikától Magyarországig ezek a filmek voltak a legnézettebb"
    tehát ez a három film volt a legnézettebb. Gondolom akkor a többit nem nézték ennyien. Tehát ha a cikk szerint is a 3 film 2/3 rossz és 1/3 jónak mondható és ezek voltak a slágerek a saját készítésű filmekből, akkor a többi igen csak rossz lehet, hiszen 3-ből kettő a cikk szerint is rossz. Na innen jött a következtetés.

    "Sokan megnézték Sandler gagyijá"
    nem. Nem sokan. Szinte mindenki ui. ezek voltak a legnézettebbek az adott időszakban. Az okfejtésem lásd feljebb.
  • Ender Wiggin #3
    A Ridiculous 6-et az is naggyá teszi, hogy a Hét mesterpista újbóli feldolgozása sokkal röhejesebb (pedig nem vígjáték) és a másik hasonló című Hateful 8 pedig kifejezetten nézhetetlen szar. Szerintem.
  • zetortraktor #2
    " a többi, saját gyártású valami még ennél a háromnál is borzasztóbb...Khmm.. szerintem ez nem vet túl jó fényt a Netflix saját alkotásaira. "

    Ezt hogy sikerült összehoznod? Sokan megnézték Sandler gagyiját, vagyis a többi Netflix-film szar? Ha moziban sokan megnézik a Transformerst, akkor a 40 millió bevételt generáló film nem lehet isteni?

    Vannak gagyi Netflix-filmek, de azért elég sok sikerült faszán. De a legjobb, hogy mindenki megtalálja a neki valót - eskü, hogy még a Kevin James-filmjük is korrekt lett, de a Spectre vagy az ARQ, vagy a Fundamentals of Caring vagy a The Siege of Jadotville mind jól sikerültek. Szerintem.

  • Macropus Rufus #1
    ha jól értem: Adam csinált 3 filmet. Ebből 2 nem kimondottan jó a harmadik meg ehhez a kettőhöz képest jó. És ez a három nem kimondottan jó alkotás vezette a nézettségi statisztikát a Netflixnél. Magyarra fordítva: a többi, saját gyártású valami még ennél a háromnál is borzasztóbb... Khmm.. szerintem ez nem vet túl jó fényt a Netflix saját alkotásaira.