Szekeres Viktor

Nagyon bejött a közönségnek, és a vártnál is nagyobb siker a Kincsem

A Kincsem tovább száguld.

Annak ellenére, hogy A szépség és a szörnyeteg volt idehaza a hétvége legnézettebb filmje, a második helyezett Kincsemnek sem kellett szégyenkeznie, ugyanis kiderült, hogy nemcsak sikeres az alkotás, hanem jó is. Mindezt remekül mutatja, hogy a premierhez képest mindössze 29%-kal csökkentek a Kincsem bevételeit, ami nagyon jó szájhagyományra utal.

A második hétvégéjét a második helyen záró filmre csütörtöktől vasárnapig 50 766 néző fizetett be, s generált 68,8 millió forint bevételt, s ezzel már 190 milliónál tart. (A nézőszám pedig 142 408-nál.) Ilyen teljesítménnyel a 200 ezer néző játszi könnyedséggel lesz meg a Kincsemnek, s ha továbbra is ilyen lassan csökken a bevétel hétről hétre, akkor a 250 ezer sem tűnik elérhetetlennek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #8
    Hány néző után lesz nyereséges? 2 millió?
  • zetortraktor #7
    "Az elmúlt 10-15 évben 1 db értékelhető (szórakoztató) magyar filmet sikerült összehozni, a Liza a rókatündért."

    Ilyenkor mindig érdemes odaírni, hogy négyet láttál, huszonkettőt láttál, vagy mind a százhetvenkilencet láttad 2000 óta. Mert egyből egyet megnézni és leírni, hogy jó volt nem nehéz, más kérdés, hogy a maradékot köpködni elég fura ezek után. (Viszont legalább az pozitívum, hogy nem csak szerintem túlértékelt a Kontroll.) Nyilván sokat láttál, de az is biztos, hogy jó pár olyat nem (mint ahogy én sem), ami kifejezetten jó lett.

    A lényeg, hogy csak idén már 3 volt, ha a tévés és mozis filmeket is veszem. Mármint három jó, hiszen értékelhető inkább négy vagy öt. (Persze csalok, mert ebbe az idei Oscaros is beletartozik, ami csak rövidfilm.)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2017.03.30. 09:42:57
  • Wittgen #6
    Tudod, ha csak annyit tudok róla, hogy magyar film, akkor alapból meg sem nézem moziban. Az elmúlt 10-15 évben 1 db értékelhető (szórakoztató) magyar filmet sikerült összehozni, a Liza a rókatündért. Úgyhogy igen, van, hogy a trailer alapján döntök.
  • Kikikirly1991 #5
    +1
    Utoljára szerkesztette: Kikikirly1991, 2017.03.29. 10:43:31
  • zetortraktor #4
    Egy film attól jó vagy rossz, hogy mit énekelnek benne? Értem. Nyilván senkit nem érdekel, hogy megnézed-e vagy nem, de az mindig meglep, hogy még ma is vannak olyanok, akik ennyire befolyásolhatóak, főleg reklámok által. I mean WOW!
  • Prof William #3
    Ezzel akartak megfelelni a mai ciszgender-nemváltós trendnek. Így nem lehet belekötni a filmbe. :)
  • Wittgen #2
    Mikor az előzetest láttam és a csaj fluort vagy mi a bánatot énekelgetett...ott döntöttem el, hogy ez egy f*s és nem nézem meg. Talán majd a tv-ben, ha nem lesz éppen meccs, ami érdekesebb.
  • coyote55 #1
    Egy baj van: a Kincsem kanca volt, a filmben meg időnként nemet vált, és eléggé feltűnően :-D