Szekeres Viktor

Új plakát Luc Besson Ötödik elemes utódscifijéhez

Luc Besson új scifije az előzetes előtt plakátot kapott.

Ahogy az lenni szokott, az előzetes előtt plakát jár a népnek: a Luc Besson-féle Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) című képregény-adaptáció új trailerje március 29-én kerül bemutatásra, így a forgalmazó előtte kiadta az alábbi plakátot, mely inkább a két főszerepőre koncentrál, valamint arra, hogy a francia filmes legendásnak nevezhető.

A tervek szerint 2017 nyarán kerül bemutatásra a magyar mozikban, Amerikában pedig július 21-én. A film főbb szereplői Dane DeHaan, Cara Delevingne és Clive Owen, mellettük pedig még fel fog tűnni kiemelt szerepben Rihanna, Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock és Kris Wu is. A premier jelen állás szerint 2017. július 21-én lesz. A film alapanyagául egy francia képregény-sorozat, a Valerian és Laureline szolgál.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    Beelőztél :))) én is ezen akadtam ki. Mi a fene köze van ennek az 5. elemhez? A rendezőn kívül semmi. Miért kell ilyen hülyeségeket címnek adni?
    Vagy ha már ilyet adott, akkor ki is fejthetné, hogy a cikk szerzője szerint ez miért is utód film és, hogy hol a fenében van a közös pontja ennek a filmnek meg az 5. elemnek. (ha már utód film, akkor valahol illik kapcsolódni az előzményhez)
  • Zombee #1
    Ötödik elemes utód sci-fi? Mi köze ennek az Ötödik elemhez? Csak mert sci-fi (előzetes alapján inkább fantasy) és Luc Besson?