Szekeres Viktor

2019-ig biztosan folytatódik a The Big Bang Theory

Újabb két évados berendelést kapott a The Big Bang Theory.

Bár napról napra egyre többen döbbennek rá, hogy van több tucat viccesebb sorozat az itthon Agymenők címen sugárzott The Big Bang Theorynél (pár hónap alatt több millió néző hagyta ott a sorozatot csak Amerikában), a széria még mindig hihetetlenül sikeres, így megérdemelten kapott az amerikai CBS csatornától újabb két évados berendelést, ami azt jelenti, hogy lesz 11. és 12. szezonja, vagyis a 2018/19-es tévés évad végéig mindenképp képernyőn fog maradni.

Mindez papírforma döntés, korábban is csak az hátráltatta, hogy a sorozatba később csatlakozó Melissa Rauch és Mayim Bialik fizetése nem volt tisztázva - erre még mindig nem került sor, de egyébként már küszöbön a megegyezés. Természetesen konkrét gázsikról nem szivárgott ki semmilyen infó, de az valószínűsíthető, hogy a 11. és 12. évad epizódjainak költségvetése meg fogja haladni a 10 millió dollárt, vagyis egy 20 perces rész (amit csütörtök esténként forgatnak élő közönség előtt nagyjából 2-3 óra alatt) majd 3 milliárd forintból készül majd el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    "epizódjainak költségvetése meg fogja haladni a 10 millió dollárt,"
    és ebből 3misi 3 szereplő gázsija de lehet már ez sem igaz

    https://sg.hu/cikkek/107029/100-millio-dollart-kapnak-a-the-big-bang-theory-sztarjai

    e cikk szerint a 10. évadtól mindegyik tag 1milliát fog keresni/epizód.
    Akkor ez a 10 misis ár úgy jön össze, hogy ebből 7 millió a színészek fizuja, és a maradék 3 millióban van benne minden más. (az összes többi stábtag fizuja, a stúdió rezsije stb...)