Szekeres Viktor

Jó kis plakátot kapott a a Setét torony-mozifilm

Egyre közelebb és közelebb van a Setét torony premierjének dátuma.

A napokban elkezdődött a Setét torony (The Dark Tower) marketinges kampánya, amelynek első eleme egy plakát volt, melyet lejjebb meg is lehet tekinteni, miközben keressük rajta az elrejtett részleteket. A tervek szerint Amerikában július 28-án kerül bemutatásra a Stephen King regénye alapján készített filmet, ami nem az első könyv adaptációja lesz, de azt még nem árulták el, hogy melyikkel kezdik a sort. A legtöbb tipp szerint a harmadikkal.

A filmet Nikolaj Arcel rendezte, aki eddig skandináv filmeket jegyzett, többek között az Oscarra is jelölt Egy veszedelmes viszonyt. Érdekesség, hogy Arcel emellett forgatókönyvíróként is igen termékeny, ő írta például a zseniális Fácángyilkosokat, illetve a Nyomtalanult, a legnagyobb sikerét pedig A tetovált lány adaptációjával érte el. Így nem is meglepő, hogy újraírta az Akiva Goldsman által írt eredeti szkriptet, mely még akkor készült, amikor Ron Howard rendezte volt az adaptációt.

Klikk
ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Kíváncsi vagyok, hogy a nézőközönség mennyire lesz befogadó erre az egész szürreális világra, ha esetleg nem egyszerűsítik a könyveket. Szerintem semennyire.

    Sajnos.
  • Dewri #1
    A könyvsorozat nem volt rossz, voltak benne beteg csavarok, a végéről nem is beszélve... De hogy ezt filmen hogy csinálják majd meg... Főleg, hogy szögegyszerű sztorikból is közenincshozzá kifacsart fos filmeket tudnak csinálni (lásd pl Útvesztő/Beavatott könyvek vs filmek...)...