Szekeres Viktor

2018-ban is folytatódik az egyik legjobb posztapokaliptikus sorozat

A The 100 megkapta az ötödik évados berendelését.

Igaz, a The 100 már közel sem jár azon a szinten, amin mondjuk a második szezonban, még így is az egyik legjobb posztapokaliptikus szériának számít a tévében. Éppen ezért lehet örömhír sokaknak, hogy az amerikai CW csatorna berendelte a folytatását, az ötödik szezont, mely valószínűleg 2018-ban kerülhet képernyőre.

Mint ismeretes, a Kass Morgan regénye, a Kiválasztottak alapján készített sorozat alaptörténete szerint 97 évvel ezelőtt atomháború dúlt a Földön, az egyedüli túlélői a katasztrófának a 12 űrállomáson levő pár száz ember. A túlélők száma pár generációval később természetesen megnő, és az űrállomások összekapcsolásuk révén adnak otthont nekik. A "bárkalakók", hogy a jövőt biztosítsák, 100 fiatalkorú bűnözőt a Földre száműznek, hogy kiderítsék lakható-e már a bolygó. Ők még sosem jártak itt, így számukra teljesen ismeretlen a bolygó, ezért rengeteg nehézséggel szembesülnek, miközben odafenn is nehéz döntéseket kell hozni. A fiatalok kezébe kerül az emberi faj túlélésének kulcsa. Nyilvánvalóan az alapsztoritól már eléggé eltért a széria.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • starman_jones #1
    A masodik szezon borzasztoan rossz lett. Annal is rosszabb a harmadik es a negyedik? Egy ideig neztem katasztrofaturizmus cimen (a betonborton az urallomason kulonosen vicces volt :D ), de a masodik evad kozepe mar nekem is sok volt hulyeseg teren.