Szekeres Viktor

Újabb időutazós sorozatot nézhetünk pár nappal az amerikai premier után

Itthonra is érkezik a Time After Time.

Friss amerikai sorozat érkezik az RTL Magyarország sorozatcsatornájára, a Cool-ra mrcius 27-én 21 órás kezdéssel. Az amerikai premier után alig három héttel már magyar szinkronnal is láthatják a nézők a Time After Time című krimisorozatot, ami itthon Időről időre címmel fut majd. A Cool az elmúlt egy évben számos magyarországi sorozatpremierrel jelentkezett, elég csak az új X-Aktákra gondolni, vagy a Rejtjelekre (Blindspot), de ott van a Rosewood, illetve a nemrég debütált Kapcsolat (Frequency) is.


Az Időről időre az 1979-es Nicholas Meyer-film alapján készült, amely Karl Alexander novelláján alapult. A történet a fiatal H.G. Wells-ről szól, aki 19. században feltalálja az időgépet, megmutatja a barátainak is, akik egyike maga Hasfelmetsző Jack (persze Wells ezt nem tudja), és aki, mielőtt elkapná őt a rendőrség, az időgéppel meglép és a jelenünkben köt ki - Wells pedig a nyomába ered.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Ez a kviddicses csávó 10 évvel idősebb, mint amennyi Wells volt Hasfelmetsző idejében... Az meg már kissé fáradt ötlet, hogy Wells utazik az időgéppel.
  • kalapos01 #3
    Éljenek a divatmajom kommentek? Karcsiszemüvegében és vereslő pufók arcával a monitor elől ész nélkül fikázik, de gondolkozni már nincs kedve.

    Egy olyan csatornáról beszélsz, ahol minden szinkronos és nincs semmi celeb meg vetélkedő, hiszen 0-tól 24 óráig csak tévésorozatok mennek. Arra érkezik egy n+egyedik tévésorozat.
  • Relixo #2
    valami kókler pista összegányolta jó pénzért...valakinek a valakije volt azt nyomatni kellett neki egy kis zsebpénzt, az nem baj,hogy abszolút nem ért a video kódolási dolgokhoz...
    Amúgy meg már ennek is örülni kell,hogy egyáltalán lesz szinkronosan bármi itt és nem csak agypusztító celeb majmokat adnak nonstop vagy vetélkedős marhaságokat.
  • KoLaMan #1
    Nem hiszem, hogy ne lehetett volna normális minőségben feltenni ezt a szinkronos előzetest a youtube-ra. Sem üzleti meggondolás, sem szerzői jogok nem indokolhatják az RTL részéről.