Szekeres Viktor

Nem minden moziba járó hallgat a kritikusokra

Elég sikeres lett Amerikában A viskó.

Nem lehet azt mondani, hogy túl jó kritikákat kapott volna A viskó (The Shack) című hitről szóló film az amerikai kritikusokról, sőt, még azt sem, hogy sokakat érdekelt volna az alkotás, hiszen a RottenTomatoes elnevezésű kritikaösszesítő oldalon mindössze 28 véleményt listáznak hozzá, melyekből csupán öt lett pozitív. Jellegéből adódóan azonban a film korrektül szerepelt, 2 888 moziban 16,2 millió dollár bevételt termelt, amivel a hétvégi toplista harmadik helyét szerezte meg.


Az itthon több, mint százezer példányban értékesített könyv hivatalos füszövege a következő: "A Viskó című regény erőteljes története világszerte sok-sok millió olvasó szívét ejtette rabul, és lett a könyvkiadás történetének egy páratlan eseményévé. A regény - és a történet - szerelmesei most A Viskó - napról napra révén annak lehetőségét kapják meg, hogy ne csupán egy hétvége erejéig időzzenek A VISKÓ-ban, hanem az év minden napján ellátogassanak oda, hogy újra találkozzanak Mackkel és rendkívüli barátaival - Papával, Jézussal és Sarayuval - valami egészen friss és egyedülálló módon.
A 366 üzenet A Viskóból származó idézetekre épül, amelyek a regény szerzőjétől, Wm. Paul Youngtól származó, szíveket megindító és gondolatokat serkentő imákkal, őszinte vallomásokkal egészülnek ki. Ahogy olvasod majd őket lapról lapra, inspirációt, bátorítást és reménységet fogsz meríteni napról napra...
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kékherceg #3
    Igen, ez pont úgy hangzik, mintha én lennék. Annyira naiv vagyok, hogy reklámoknak bedőlök, de az agyatlan kritikáknak nem...
  • kalapos01 #2
    Kérdezte a naiv ember. Nyilván van, akire csak a filmet gyártó stúdió reklámjai hatnak, de szerencsére egyre kevesebben szopják be a hirdetéseket, és inkább tájékozódnak, mielőtt megnéznek valami szar filmet. Kivétel persze mindig van.
  • kékherceg #1
    Hallgat valaki a kritikusokra?