Szekeres Viktor

A Logané minden idők negyedik legjobb korhatáros premierje

Újabb érv a korhatáros filmek mellett.

Hollywood hajlamos páni félelemmel közelíteni a korhatáros filmek felé, azonban a Deadpool tavalyi sikere mintha meggyőzte volna a döntéshozókat, hogy ennek nem csak negatív hatásai vannak. Ennek volt köszönhető, hogy James Mangold, a Logan rendezője R-esre lőhette be a képregény-adaptációt, a közönség pedig köszönte szépen.

A Logan Amerikában egyetlen hétvége alatt 88 millió dollárt gyűjtött Amerikában, ami azt jelenti, hogy vasárnapra már le is fogja körözni az előző epizód összbevételét. Ez a nyitány ráadásul minden idők negyedik legjobb korhatáros startja volt, megelőzve a Deadpool 132 milliós kezdését, valamint a Mátrix: Újratöltve (91,7 millió dolláros nyitóhétvége), valamint az Amerikai mesterlövész (89,2 millió dolláros nyitóhétvége) startját.

A film nemzetközileg egyébként 152 millió dollárral debütált, ami ugyancsak impresszívnek mondható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Whysper #1
    Legjóbb film ... nagyon szomorú voltam ,mert nekem gyerek korom óta a kedvencem Ez karakter és 34 éves vagyok szóval nem most kezdtem az X fun dolgot,de nekem az X-men egyenlő ezzel a karakterrel!!! REmélem lesz még wolverine.. Viszont ritka az amikor egy olyan színészt választanak a karakterhez ami telejsen rendben van vagy lesz!