Szekeres Viktor

Új valóságshow-jával Pumped Gabo lehet Győzike utódja

Pumped Gabo lehet az RTL Spike új sztárja.

Március 20-án este startol az RTL Spike új reality-je, a Pumpedék, melyben a sokak által kedvelt és istenített Pumped Gabo a nyilvánosság elé tárja az életét. A csatorna közlése szerint a 22.00 órás kezdéssel startoló Pumpedékben, miképp a Győzikében, "nincsen előre megírt szöveg, mímelt póz és művigyor, így valós érzelmeknek és tabuk nélküli pillanatoknak lehetünk szemtanúi". A realityben természetesen nem csak Gabo, hanem barátnője is szerepet fog kapni.


A sima netes szenzációból a tévés sztársághoz pár másik valóságshow-n és vetélkedőn át vezetett az út, hiszen Pumped Gabo Sebestyén Ágival a Nyerő páros című vetélkedőben tűnt fel először komolyabb szerepben a képernyőn, majd ezt követően a Gyertek át!-ban és a Playback Párbaj színpadán mutatták meg, mire képesek. A visszajelzések minden bizonnyal kifejezetten pozitívak lettek, így kaphattak ezúttal saját projektet.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oritomi #10
    azt írja "a sokak által kedvelt és istenített " de ki a tököm ez??? ismerni kellene?
  • Sir Cryalot #9
    Szentfazék-exhibicionista vs. feslett-exhibicionista

    fight!
  • Sir Cryalot #8
    Szvsz magyar lakosság nagyrészénél nem az a kérdés hogy exhibicionista-e mint a Pumped Gabo hanem hogy melyik exhibicionista oldalon áll , na és akkor ebből kiderülhetett hogy miért pornónagyhatalom ez a kis ország, ahol államtitkárból is ilyenekre futja :DDD .
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.03.08. 09:49:44
  • Gázfickó #7
    "Mit tett le az asztalra azon az egy szem interjún kívül amiben gyakorlatilag büszke volt arra mekkora gyökér?"
    Egy kis guglizással könnyen rá lehet találni a munkásságára. Nem idegen tőle a melegpornó.
    http://www.napiszar.com/mi-szarunk/2017/03/06/seggpumpas-gabi-valosagshow-ja
  • Szefmester #6
    "nincsen előre megírt szöveg, mímelt póz és művigyor, így valós érzelmeknek és tabuk nélküli pillanatoknak lehetünk szemtanúi"

    De akkor remélem a dokumentált szabálysértések, és bűncselekmények majd mennek is az ügyészséghez.
    Olyan élmény lehet nézni ahogy egy degenerált fasz a kocsijával lezúz egy másikat, majd elhajt a helyszínről sunyiban... vagy várjunk csak! Mintha már lett volna ilyen és nem történt volna semmi...

    Meg amúgy is.. Ki a retek ez az ember? Mit tett le az asztalra azon az egy szem interjún kívül amiben gyakorlatilag büszke volt arra mekkora gyökér?
  • Sir Cryalot #5
    ...Csak szólok a Pumped simán közelebb van az egyik államtitkárhoz mint Győzikéhez...
  • Sir Cryalot #4
    " a nyilvánosság elé tárja az életét."
    -jó lenne hinni hogy a szerzőtől idegen az efféle exhibicionizmus, azért írja hogy ez épp most volna aktuális.

    Szerintem a magyar lakosság elég nagy része exhibicionista hogy tudja értékelni ezt. A parlamentnek nyilván a többsége az , éppen ezért nem idegen 50es öregecskedő uraktól a "juppizmus" . Nem kis szereptévesztésben vannak az ürgék, dehát az is egyfajta valóságshow.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Yuppie

    "A September 2010 article in the New York Times defined as a hallmark of Russian "yuppie life" adoption of yoga and other elements of Indian culture such as their clothes, food, and furniture" (!!!!)
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.03.07. 16:02:51
  • Zombee #3
    Sokak által kedvelt, istenített? Hát ki a tököm ez a gyökér? Megérett a világ a pusztulásra, ha ez igaz. Mi alapján kedvelik sokan?
  • wraithLord #2
    Kíváncsi vagyok, mikor fognak rájönni, hogy max. a nagymamik kíváncsiak a locsi-fecsi pletyire alkalmas mindennapi raj "celeb" életet bemutató valóságshowra, az igazi pénz a mások kárát meglovagló show-kban van. Akár életre-halálra is, mint az ókori "cirkuszokban". Milyen élvezetes és kielégítő lehet mást szenvedni látni...

    Bár most így leírva, ha nem is közvetlenül ezt célozva, de (hivatalos) élet-halál shown kívül már van minden...

    #1 Ez még csak a kezdet. Az atommal csak még nagyobb trollok lennénk, nem csak magunkkal. Inkább fejlődni kéne, és nem vissza.
  • Boresz #1
    valaki dobjon már le egy atomot ránk, kéremszépen.....tényleg