Szekeres Viktor

A nézők hallgattak a kritikusokra, hatalmas siker lehet a Logan

Az előző két Farkas-epizód bevétele csalódást keltett, azonban a Logan nagyot kaszál.

A Wolverine-sorozat is azon franchise-ok közé kerül, melyek a zárásukra pörögtek fel. Miután az első film, az X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine) Amerikában 180, a világ többi részén pedig 193 millió dollár bevételt termelt, a folytatás, a Farkas (The Wolverine) hazájában csúnyán visszaesett bevétel tekintetében, mindössze 133 millióig jutott, cserébe nemzetközileg lett sikeresebb (282 millió dolláros bevétel).

Ilyen előzményekkel nem is csoda, hogy a 20th Century Fox inkább lezárta a sorozatot, azonban azt még talán a stúdió sem gondolta, hogy a harmadik film, a Logan ekkora érdeklődést fog kiváltani. A film hatalmas hájpot kapott az elmúlt hetekben, szinte csak pozitív kritikák születtek hozzá, így nem meglepő, hogy sokan megnézték azok közül is, akik nem látták az előző részeket. Ez szám szerint annyit tesz, hogy a pénteki bevétele 33 millió dollár volt, ami nem sokkal alacsonyabb, mint az első részé, és jóval meghaladja a Farkas 20,5 millióját.

A "legszebb" az egészben, hogy mindezt a film R-es korhatár mellett produkálta, ami talán azt is jelzi, hogy nem feltétlenül az a siker kulcsa, ha egy filmet visszafognak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Gyenge lett..... mint Batman utolso filmje ( Bale filmje, koppintas...)
    Utoljára szerkesztette: bmw, 2017.03.10. 23:34:32