Szekeres Viktor

Még két évadon át folytatódhat a The Big Bang Theory

11. és 12. szezonja is lehet a The Big Bang Theorynek.

Az már korábban kiderült, hogy az amerikai CBS csatorna szeretné berendelni legnézettebb sorozatának, az itthon Agymenők címen a Comedy Centralon százezrek által követett The Big Bang Theorynek a 11. és 12. szezonját, azonban ehhez meg kellett előbb egyezniük a színészekkel. A színészek szóban természetesen hajlottak a megegyezésre, és úgy tűnt, hogy nem lesz semmi akadálya a folytatásnak.

Most azonban kiderült, hogy egy apróság mégiscsak közbeszólhat, ugyanis a sorozatba később csatlakozó Melissa Rauch és Mayim Bialik fizetése még nem tisztázott. Ők eddig “csak” 200 ezer dollárt kerestek részenként, míg a többiek egy milliót. Sajtóértesülések szerint a főszereplő öt színész lemondott a saját gázsijából 100-100 ezer dollárról, hogy Rauch és Bialik komolyabb fizetésemelést kaphasson, azonban a színészek képviselői a többiekével egyenértékű pénzt akarnak, vagyis a jelenleg 450 ezer dollárt fel akarják tornászni 900 ezerre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #9
    Egy epizód erős izgalmi állapotban 20 perc. Ebből jó ha összesen 10 percet látsz ilyen 1 milkát kereső szereplőt/rész. Vicc.

    Senkitől nem sajnálom a pénzt, de ez már bőven az az összeg, amibe a sorozat belerokkan.
  • Tinman #8
    Tőled még mindig semmit nem olvastunk :-(

    Az új szezonból a 7. és a 8. rész a helyes irány. Rém egyszerű a recept: Tolni kell a geek/comic/geek nem talál csajt vonalat és működik a varázslat, lehet rajta röhögni.
  • dartois83 #7
    Nem hozzád intéztem a kérdésem.
  • zetortraktor #6
    És így lehet, hogy a The Big Bang Theory egy 20 perces epizódja, amit egy csütörtök este vesznek fel egy stúdióban élő közönség előtt, több pénzbe kerül, mint egy Game of Thrones-rész, amit 20 napig forgatnak 3 országban.
  • zetortraktor #5
    Ez most hiszti? Nem ő az író. Neki nem ez a foglalkozása. Vagy te nem tudod megállapítani arról, amit megeszel, hogy finom-e? Akinek ez a dolga, az ír ekkora nagy szart.
  • mortep #4
    /fő!
  • bakvarnyu #3
    Aztakurva. 1 millió $ epizódonként :(
  • dartois83 #2
    Itt nem részletezed a fantasztikus forgatókönyv-ötleteidet?
  • Tinman #1
    A pénz és a tehetségtelen forgatókönyvírók ezt a sorozatot is kicsinálják. Nagy kár érte, mert jól indult, aztán átment lányregénybe :-/