Szekeres Viktor

Új mozis előzetest kapott az év legdrágább reklámfilmje

A Verdák 3 reklámozása nagy erőkkel folyik.

A Disney-nek semmi sem drága, ha a Verdák harmadik részének (Cars 3) reklámozásáról van szó, hiszen újabb videót adtak ki a Pixar által gyártott "alkotáshoz". Mint ismeretes a különösebb elismeréssel nem bíró, és bevétel tekintetében sem arató széria csakis azért folytatódhat, mert a kapcsolódó termékek eladásából döbbenetes haszna van a gyártó stúdiónak.


2011-ben a Wall Street szakértői nagyjából 10 milliárd dollárra becsülték a Verdákhoz kapcsolódó autós termékek által a Disney-nek generált bevételt, ami minden idők legnagyobb merchandising bevétele volt akkor. Tehát a Verdák 2 a termékek eladását elősegítő, nagyszabású, több mint 100 millió dollárba kerülő reklámfilmként funkcionált, és nagyjából a harmadik rész is hasonló szerepet fog betölteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Az első egy kedves, erőszakmentes film volt, ami egy amerikai tradíció előtti tisztelgésre épült. a második már csupa erőszak, géppuskák, rakéták, kémek és fingszagú eurázsiai stílusú versenyszéria az F1-en kívül semmit sem ismerő parasztoknak.
  • asgh #1
    Mindegyik Disney mozi a másodlagos bevételekről szól.
    Miért pont a Verdák széria lenne kivétel?
    Talán több a Verdás, mint a Marvel hősös, Star Wars-os gyerekhülyítő termék a tescoban?