Szekeres Viktor

Mel Gibson rendezheti a Suicide Squad 2-t

A Warner más rendezővel képzeli el az új Suicide Squadot.

Hiába jelölték több Oscar-díjra is a Suicide Squadot, a filmet mind kritikusi, mind rajongói oldalról rengeteg kritika érte, éppen ezért nem meglepő, hogy a Warner stúdió nem David Ayerrel, hanem másik rendezővel képzeli el a folytatást. Pár napja még csak sajtóértesülések számoltak be arról, hogy ez a bizonyos rendező Mel Gibson lehet, most pedig maga a filmes erősítette meg, hogy sor került az első, puhatolózó megbeszélésekre. (Gibson mellett egyébként a sajtóban Ruben Fleischer, Daniel Espinosa és Jonathan Levine neve jelent még meg lehetséges utódként.)

Az biztos, hogy érdemes ütni a Suicide Squados vasat, ugyanis a filmet elég nagy siker volt, és nem csak azért, mert a reklámoknak köszönhetően hatalmas tömegek ültek be rá az első hétvégén. A film ugyanis jobban tartotta magát a mozikban, mint a Batman v Superman, és végül Amerikában 325, a világ többi részén pedig 421 millió dolláros bevételt termelt. A költségvetése 175 millió dollár volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    Igen, valahogy elég furán passzol össze a naturalista brutális, plusz idealista vagy éppen szélsőséges nézőpontú filmjei a Suicide Squadhoz. Ami - röviden - egy marhaság, hülye poénok nélkül pedig nem csak önmaga paródiája, hanem önmaga paródiájának a paródiája.
  • DaemoonHunter #2
    Egyetértek. Gibson szerintem se fogja a nevét adni ehhez.
  • Dewri #1
    Hát nem tudom. Mel Gibson eddigi rendezései valahogy nem illenek össze egy ilyen stílusú filmmel szerintem... De fene tudja mi lesz belőle ha tényleg bevállalja.