Szekeres Viktor

Kódolatlanná teszi csatornáját az HBO

Pár napig mindenki nézheti az HBO3-at.

Hétvégén kódolatlan hétvége keretében elérhető lesz az HBO3, ahol sorozatpremierekkel és maratonokkal várjuk a nézőket a csatorna február 18. és 20. között, egész pontosan szombat reggel 6 órától február 21. kedd reggel 6 óráig. Ez a legtöbb tévészolgáltatóra vonatkozik - bővebb információkért mindenki saját szolgáltatójánál érdeklődhet.

A három nap alatt több HBO-premier közül válogatnak a nézők. Az egyik a Liane Moriarty bestseller könyvén alapuló 7 részes minisorozat, a Hatalmas kis hazugságok lesz, amelyben Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgaard és Adam Scott alakítják a főbb szerepeket. A másik premier Pete Holmes, az új komikus nemzedék tagjának új sorozata, a Megborulva (Crashing). De tovább folytatódik Lena Dunham Golden Globe és Emmy-díjas sorozata, a Csajok (Girls) is.

A premierek mellett több maratonnal is készül az HBO, a nézők láthatják az Együttlétet (Togetherness), valamint a Válást (Divorce) is, és az Olive Kitteridge-et.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    Hú, ennek de clickbait címe van....