Szekeres Viktor

Terjeszkedik a TV2

A DIGI-nél is elérhetőek a TV2 Csoport csatornái.

A TV2 mai közleménye alapján február 14-től a TV2 Csoport számos csatornája elérhetővé vált a DIGI ügyfelei számára is, így a csatornacsalád csaknem összes adója megtalálható mindegyik nagy szolgáltató kínálatában. A DIGI digitális kábel tv előfizetői így a TV2-es csatornák közül a következőket nézhetik: a TV2, a SuperTV2, a Mozi+ és a Prime mellett: Izaura TV, Zenebutik, FEM3, Chili TV, Kiwi TV és Humor+. Az analóg kábel tv előfizetők számára a négy meglévő csatorna mellett elérhetővé válik a Humor+ is, míg a műholdas tv előfizetők február közepétől választhatják az Izaura TV, a Zenebutik, a Chili TV, a FEM3, a Kiwi TV és a Humor+ kínálatát.

A Nielsen legfrissebb adatai alapján a TV2 99,9 százalékos, a SuperTV2 80,2 százalékos, a Mozi+ 74,3 százalékos, a Prime 80,5 százalékos, az Izaura TV 43,6 százalékos, a Zenebutik 44,2 százalékos, a FEM3 35 százalékos, a Chili TV 45,3 százalékos, a Kiwi TV 30,5 százalékos, a Spíler TV 44,9 százalékos, míg a Humor+ 47,4 százalékos lefedettséggel bír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Sosem értettem ezeket a kommunista reflexeket. Betiltani? A Fishing and Hunting csatornát és a babáknak szóló Jam Tv-t is be kéne tiltani, mert nem a nagyságos uraságnak készít műsorokat?

    Ha nem nézed, akkor nem sok fogalmad lehet arról, hogy mi van ezeken. Valóságsó például nincs a TV2-n (az idiótája fölötted meg egyetért, birkahatás). Tudod, hogy mi van a TV2-n? Pár random tévésorozat, híradó, olykor film (ma Bud Spencer) és egy vetélkedő. Tiszta felháborító, még szappanopera sincs rajta. Kábé minden tévécsatorna ilyen műsorokból áll. Nyilván én sem nézek ilyesmit. Más meg nézi.

    "hogy mindegyik csatorna nézhetetlen."

    A TV2 gyerekcsatornáján gyerekműsorok vannak (azoknak, akiket a műfaj érdekel), jó pár klasszikussal (most vették meg a Hupikék törpikék itthon sosem adott régi részeit), a főzőcsatornán pár főzőcskés műsor (azoknak, akiket a műfaj érdekel), a sportcsatornán jégkorong meg foci (azoknak, akiket a műfaj érdekel), a humorcsatornáján komédiasorozatok (azoknak, akiket a műfaj érdekel) megint csak egy csomó alapsorozattal és klasszikussal, a sorozatos csatornájukon meg... sorozatok (szarok, jók egyaránt).

    Attól, hogy mindent divat fikázni, még nem muszáj. Ha lenne mit, az más. De itt nem nagyon lehet mit, ha műsorokról van szó. Maximum a híradó tartalmát.
  • farad66 #2
    Egyetértek.
  • Szegabi #1
    Csak egy a baj, hogy mindegyik csatorna nézhetetlen. Gyakorlatilag szart sem érnek. A TV2-n is idétlenebbnél idétlenebb műsorok vannak. Inkább "valóságsó" van rajta, mint normális műsor.
    Épp az ilyen szarokat kellene betiltani az RTL Klub-al együtt. Van vagy 7 éve, hogy egyiket sem nézem.