Szekeres Viktor

Lesz Sharknado 5

Bejelentették a következő Sharknado-filmet.

A Syfy és a The Asylum bejelentette, hogy ismét lesz Sharknado nyáron, az ötödik rész munkacíme pedig Sharknado 5. A filmbe természetesen vissza fog térni Ian Ziering és Tara Reid, mint Fin Shepard és April Wexler, de a korábbi szereplők közül még Cassie Scerbo is tiszteletét teszi, mint Nova, a csaposból lett kemény cápavadász. A forgatás február másodikán kezdődött el Bulgáriában.

A film konkrét történetéről még nem lehet tudni (így az sem ismeretes, hogy lesz-e sztorija vagy sem), az azonban kiderült az előzetesen kiadott információk alapján, hogy egy amerikai állam, Amerika, majd az űr után ezúttal nemzetközivé válik a franchise, hiszen legalább öt országba jutnak el húseink, többek között Angliába és Ausztráliába is. A rendező ismét csak Anthony C. Ferrante lesz, a forgatókönyvet pedig Scotty Mullen írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #4
    Gondolom azt jelenti, hogy az egyik rész egy USA államban játszódott, egy másik az egész USA-ban, egy következő az űrben, a mostani pedig nemzetközi lesz, mert 5 ország, többek között Anglia és Ausztrália is szerepelni fog a film helyszínei között.

    Nem láttam egyik részt se, csak tippeltem.
  • professional #3
    "hogy egy amerikai állam, Amerika, majd az űr után ezúttal nemzetközivé válik a franchise, hiszen legalább öt országba jutnak el húseink"...ennek a mondatnak mi a fasz értelme van?
  • zetortraktor #2
    Ez szerintem az előző rész, a Sharknado 4: The 4th Awakens plakátja.
  • CairoJack #1
    Milyen Star Wars-os lett a plakátja.