Szekeres Viktor

Újabb DC-s gondok: totál újra kell írni a The Flash-mozifilmet

Nem lett igazi a The Flash-mozifilm szkriptje.

A Warner Bros. Pictures Joby Haroldot szerződtette, hogy teljesen újraírja a The Flash című képregény-adaptáció mozifilm forgatókönyvét, értesült a Variety. Mindez azok után nem is meglepő, hogy Rick Famuyiwa, az eredetileg kiszemelt rendező távozott a projekttől, hiszen a forgatókönyv előző változatát ő írta, valamint Seth Grahame-Smith. Az új író első filmje (rendezőként is) a 2007-es Éberség volt, és ő írta a bemutatás előtt lévő Arthur királyt is, valamint az új Robin Hood-rebootot.

Eredetileg 2018-ban tervezték bemutatni a The Flash-t, de minden egyes nappal bizonytalanabbnak tűnik az időpont, hiszen rendező nélkül az előkészületeket sem lehet megkezdeni. Arról nem is beszélve, hogy a szkript újraírására is azért nyílt lehetőség, mert címszereplőt alakító Ezra Miller nemsokára elkezd dolgozni a Legendás állatok és megfigyelésük második részén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    A Marvelnél, ahol még a mozis sorozatok is külön világot alkotnak? Ld.X-Men és Avengers. Vagy a mozisok szerepelnek a Marveles tévésorozatokban? Vagy sorozatosok a filmekben? A DC-nél semmi értelme nem lenne egy kis csatornán adott, nem túl nézett sorozat tévékompatbilis színészecskéit komolyabb közönség elé kiküldeni.
  • takysoft #1
    Még mindig érthetetlen számomra, hogy miért húz szét ennyire a filmes és a sorozatos világ...
    Marvelnél jól működik...