Szekeres Viktor

Idióta előzetest kapott A mogyoró-meló 2

Az animációs film folytatás nélkül nem is animációs film.

Nem túlzás kijelenteni, hogy azok az animációs filmek kapnak folytatást, melyek számítanak, s melyek nem számítanak. Előbbiek második, harmadik és sokadik részeit nem kell magyaráznunk, utóbbiak esetében pedig a mozis bukta után még mindig ott a lakossági piac vagy éppen a tévé. Ez megint nem meglepő, hiszen olyan korban élünk, amiben nemrég jelent meg az Alfa és Omega 7. (Talán még emlékszik valaki az eredeti mozifilmre, mely az elmúlt tíz év egyik legpocsékabbja lett.)


A mogyoró-meló mondjuk (The Nut Job) nem lett pocsék, de elég feledhetőre sikeredett, és túl sikeres sem lett, azonban mivel nem került sokba, ezért az Open Road Films elkészítette a második részét, a The Nut Job 2: Nutty by Nature-t, mely Amerikában augusztus 18-án kerül bemutatásra. A kérdés csak az, hogy az első epizód 64 milliós belföldi összbevételét sikerült-e túlszárnyalnia. (Az Amerikán kívüli bevétele valamivel több, mint 56 millió dollár volt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #4
    Mert a második részt a színészek ingyen csinálják mi...? Ellenkezőleg, többnyire többet kérnek - és kapnak.
    Tényleg áruld már el, mi az ördögért kötözködsz itt mindenkivel? Mást sem olvasok tőled, mint, hogy belekötsz mindenki véleményébe, mindenki hülye itt, csak te vagy helikopter.
    Pihenhetnél kicsit.
  • zetortraktor #3
    És mi van azokkal a filmekkel, amiknek a folytatásához még digitálisan sem kell megalkotni a karaktereket, hanem csak szólni kell a színészeknek? Ilyen alapon kábé mindennek csinálhatnának folytatást, ha digitális, ha nem.
  • KoLaMan #2
    Valahol érthető. Digitális korunkban egy rajzfilm esetében a legnagyobb költség a szereplő figurák tervezése, magalkotása, mozgásaik, mimikáik felprogramozása. A második résznél ez már készen van, ennyivel is olcsóbb.
    (Mellesleg sok kevésbé sikeres, de a rengeteg CGI-ba sok pénzt beleölő film is ezért kap folytatást.)
  • petrov144 #1
    Elég gyenge eresztés volt...