Szekeres Viktor

Megvan az év első óriási mozis bukása

A Monster Trucks elég nagyot fog bukni.

A mozizók kiszámíthatóak, és nagyjából a stúdiók is tudják filmjeikről már premierjük előtt, hogy azok miképpen fognak teljesíteni. Így fordulhatott elő, hogy a Viacom már ősszel elkönyvelt magának 115 millió dollárnyi veszteséget, melyet a megjegyzés szerint "egy még be nem mutatott film várható teljesítménye" fog előidézni. Ez minden bizonnyal a pénteken bemutatásra kerülő Paramount-alkotás, a Monster Truck lesz.


Az eredetileg több, mint egy éve bemutatni tervezett film premierjét már többször elhalasztották (2015. májusa és decembere után 2016. márciusában akarták moziba küldeni), s most végre megnézheti a közönség. A hírek szerint a nagyjából 100 millió dolláros költségvetésből készített filmet a széles közönség számára tervezték, de végül inkább gyerekfilm sült ki belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #6
    Nem az a lényeg, hogy el van cseszve vagy nincs, hanem, hogy tudják, hogy nagyon, nagyon kevesen fogják megnézni, mert nem fogja érdekelni a közönséget. Abszolút Kicsi kocsi. Most majd kiderül, hogy ez kell-e a népnek.
  • Ender Wiggin #5
    +1
  • KoLaMan #4
    Most komolyan nem értem, nekem egyáltalán nem tűnik olyan gáznak az előzetes alapján. Egy popcorn családi mozi, amolyan "kicsi kocsi újra száguld" megfejelve valami szelidített szörnyikével.
    Lehet persze, hogy valami el van cseszve benne, csak az előzetesből nem derül ki - majd kiderül.
  • takysoft #3
    de azok nem is kaptak 5,3 pontot az imdb-n...
    Amúgy ez a Lucas Till... nem szimpatikus. Megnéztem a MacGyver-ben is, eddig minden részt, de valahogy abban a sorozatban sem ő a sztár, pedig ő MacGyver.
    A többiek kb lejátsszák a vászonról (értem.. tvsorozat, de érted...)
    Ott ilyen tipikus jófiú. Túlságosan egydimenziós.
    Nem vagyok szakértő, de Richard Dean Anderson MacGyver-e valahogy sokkal élvezetesebb volt. Mármint a karakter. Sajnos ott egy összefüggő story nem volt, de abban az időben ez nem is volt divat.

    Minden esetre... majd meglátjuk. Lehet h tényleg csak a szerep vagy a rendezés volt ilyen.

    Nem hiszem, hogy moziban nézném a filmet, de adjunk neki egy esélyt :)
  • Etinger #2
    Animációs filmeknél jobban működnek ezek az ökörségek.
  • caprine #1
    A sok idióta B kat film meg a klissé elrabolták a nőm / lányom a rossz fiúk meg a bulizzuk szét az agyunkat típusú film mellett ez egy szintén értelmetlen de jópofa ötlet, én megnézném. Az így neveld a sárkányod is tök hülyeségnek tünt, meg a shrek is, mégis imádták.