Szekeres Viktor

Menő plakátot kapott minden idők legdrágább magyar mozifilmje

Az előzetes mellé plakátot is kapott a Kincsem.

Nemrég megérkezett a Kincsem első előzetese, de kár lenne megfeledkeznünk a filmhez készült plakátról, melyet ugyancsak kiadott a filmet forgalmazó Forum Hungary. Herendi Gábor romantikus kalandfilmjét, ahogy az a mellékelt képen is látható, nemzeti ünnepünk után egy nappal, március 16-án fogják bemutatni a hazai mozikban.

A Kincsem, már csak kiemelt költségvetése miatt is, az utóbbi évtizedek legnagyobb volumenű magyar filmjének számít, főbb szerepeiben Nagy Ervint, Petrik Andreát, Gáspár Tibort, Keresztes Tamást és Gyabronka Józsefet láthatjuk, a további szerepekben pedig mások mellett Kovács Lehel, Rátóti Zoltán, Balsai Móni, Makranczi Zalán, Scherer Péter és Papp János tűnik fel.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    Ez a pénz soha nem fog vissza jönni... Három milliárd a film (ha jól emléxem)
    Nem kell hozzá nagy tudás, hogy egy átlagos mozijeggyel számolva ez azt jelenti, hogy legalább 1.5 millió embernek kellene megnéznie és akkor még csak nullában vannak. Szóval olyan 2 milliónak kellene megnézni legalább. Ennyien meg nem fogják. Szóval a borítékolható, hogy a film pénzügyi bukás lesz.
  • caprine #2
    A plakát alapján nagyot. A ló szerintem majdnem lemaradt róla:) És a Kincsem köré egy romantikus filmet csinálni? Mondjuk az érdekelne hogy vajon mennyit hasítanak a főszereplők a büdzséből?
  • Paddy #1
    Vajon mekkorát fog hasalni?