Szekeres Viktor

Újabb jó hír az Uncharted-mozifilmről


Tavaly még arról számolhattunk be, hogy elhalasztották az Uncharted-mozifilm 2017. június 30-ra tervezett amerikai premierjét, ugyanis a Sony Pictures számára Joe Carnahan akkor kezdte el újra írni a forgatókönyvet. Ezzel elég jól haladt, ugyanis a stúdió idővel már rendezőt is szerződtetett a projekthez Shawn Levy személyében. Most pedig arról adhatunk hírt, hogy elkészült Carnahan szkriptje.

Minderre az író Instagramos fotója és a hozzá fűzött megjegyzést a bizonyíték. Carnahan szerint most kezdődhet a valódi munka, majd azt is hozzá teszi, hogy ha akad az övénél menőbb akciófilmes forgatókönyv, akkor azt nagyon szeretné elolvasni. Mert szerinted az új Uncharted sztorija nagyon állat, egy fenevadhoz hasonlítja azt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #2
    Mostanában mindenki nagyon nagy mellénnyel van a saját munkásságáról.
    Ez meg "csak egy" forgatókönyv. bármennyire is a gerince az egésznek, egy szar rendezés és pocsék színészi játék elcseszheti az egészet.
  • AnuluWork #1
    Adott egy főhős, aki bosszút áll apja/testvére/anyja/családja gyilkosán. Van egy fekete/kínai barátja, és a történet közben egy szőke/vörös/barna jónőt szed fel.
    Megismerkednek egy német/brit/olasz/spanyol/francia fiatelemberrel, aki a csaja képét mutogatja nekik tíz perc után, majd azután tíz perccel meghal egy fejlövéstől. A kincsről szóló infót egy sztriptízbárban szedik össze, ahol a tulaj egy Vietnamot is megjárt veterán. Stb, stb. :)