Szekeres Viktor

Még egy évig maradnak a nácik Amerikában

Jövőre is folytatódik az Ember a Fellegvárban.

Még mindig nagy siker a The Man In The High Castle, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az Amazon bejelentette, hogy berendeli a scifisorozat harmadik szezonját. Az új évadban új showrunner is érkezik a sorozathoz Eric Overmyer személyében, hiszen a készítő, Frank Spotnitz távozott a második szezon folyamán. A széria Philip K. Dick könyve, Az ember a Fellegvárban alapján készült.

Aki nem ismerné az alaptörténetet, az a kötet hazai kiadásának fülszövege alapján nagyjából belőheti: ""Amerika, 1962. A rabszolgatartás újra legális. A néhány túlélő zsidó álnéven bújkál. San Franciscóban a Ji King legalább annyira hétköznapi dolog, mint a telefonkönyv. Mindez azért, mert a szövetséges hatalmak elveszítették a második világháborút, és az Egyesült Államok területén most közösen osztozik a császári Japán és a náci Németország. De azt mondják, létezik egy könyv. Egy betiltott könyv, amely egy másik világról szól. Azt is mondják, hogy abban a másik világban a háborút a szövetségesek nyerték meg. Mindenki a valóságot keresi, de vajon létezik-e valóság egyáltalán?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #6
    létezik, hogy vaklaki ennyire sötét legyen? Azt hiszi a gyerek, hogy Hollywood hangol valaki ellen? (Éppen a kvázi nem létező nácik ellen?)

    "újabb veszélyek vannak ma, amelyek sokkal akutabbak, pl. az iszlám terrorizmus, de az emberekről 7 bőrt lenyúzó bankok sem kismiskák"

    Még szerencse, hogy nem készül egy csomó film és sorozat az iszlám terrorizmusról (ja, de igen), meg a bankokról (basszus, csak az elmúlt két évben volt 9(!) darab legalább, miközben nácis talán egy.)
  • sertrex #5
    Szerintem, neked a TV híradó való. ;)
  • grobs #4
    Egy 1962-ben kiadott regény alapján készült sorozattól csak idióták várnak el aktualitást.
  • Ender Wiggin #3
    Hála az égnek, hogy a sorozat készítői nem modernizálták a történetet, helyettesítve a nácikat az iszlám terrorizmussal vagy a bőrnyúzó bankokkal...
  • Kara kán #2
    Unalmas már ez a sok náculós film. Hé, Hollywood, újabb veszélyek vannak ma, amelyek sokkal akutabbak, pl. az iszlám terrorizmus, de az emberekről 7 bőrt lenyúzó bankok sem kismiskák. Ezek ellen kellene hangolni az embereket.
    Természetesen, semmiféle názizmust nem helyeselek, mint ahogy elítélem az azték és maja hóhérpapokat is, meg egyáltalán azt a prekolumbiánus kegyetlenséget, sőt a pápuák étkezési szokásait is.
    Utoljára szerkesztette: Kara kán, 2017.01.04. 18:30:50
  • skorpio7 #1
    Ez jó hír. Ez a sorozat a maga szürke, alternatív világával nagyon bejött.