Szekeres Viktor

18+++: Egyesek szerint túl erotikus lett A szürke ötven árnyalata 2 bővített előzetese

Újabb előzetest kapott A sötét ötven árnyalata.

Fura módon bővített előzetesként emlegeti A sötét ötven árnyalatának (Fifty Shades Darker) új előzetesét, amit olvasva lehet, hogy egy 3-4 perces trailert várnánk, de csak egy két percest kapunk, ami a korábbi két és fél perceshez képest mindenképpen komoly csökkenés. Legalábbis a játékidőt tekintve, hiszen az valóban igaz, hogy új jelenetekkel bővítették az eddigi reklámanyagokat.


Mint ismert, az első film rendezője és írója nem tért vissza a folytatásra, aminek a hírek szerint a könyv írójával, E.L. Jamesszel történt konfliktusok az okai, így a folytatást már James Foley rendezte, a forgatókönyvet pedig a regényíró férje, Niall Leonard jegyezte. Természetesen Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatér Christian Grey és Anastasia Steele szerepében, mellettük pedig olyan színészek csatlakoznak A sötét ötven árnyalatához, mint Eric Johnson, Bella Heathcote, Arielle Kebbel és Kim Basinger.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bulics #4
    Túl erotikus! Kevés benne az ütlegelés.
  • Paddy #3
    Ez csak az apácák számára túl erotikus. A traileren még egy óvodás sem lepődne meg.
  • CheapThrills #2
    Akkor ne menjek zsebkendőért? :D
  • ntex #1
    Húha, tényleg erotikus hogy mutatnak benne kétszer egy nőt aki éppen élvezkedik, meg egyszer benyúlnak a szoknyája alá :) Sokszor egyszerű videoklipekben sokkal több erotika van mint ebben az előzetesben.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.03. 17:35:14