Szekeres Viktor

Új Nicolas Cage-film, rettenetes előzetes, az eddigi leggázabb frizura

Újabb csak DVD-re szánt Nicolas Cage-film készült el.

Az igazi DVD-s álomcsapat, Nicolas Cage és John Cusack ismét összeállt - manapság, ha az ő nevüket látjuk a stáblistán, akkor biztosak lehetünk abban, hogy egy újabb zséfilm vár ránk. Plusz Cage arra is szinte biztosítékot jelent, hogy egy újabb rettenetes hajszerkezettel megáldott karaktert ismerhetünk meg. A fentiek mind igazak az Arsenalra, melynek az előzetese a napokban érkezett meg, és nem is okoz csalódást.


Az ezúttal orrprotézist is kapó Cage, valamint Cusack mellett a jobb sorsra egyáltalán nem érdemes Adrian Grenier és Johnathon Schaech a film másik két főszereplője. A rendező Steven C. Miller, akinek a neve önmagában garancia arra, hogy nem kell sok mindenre számítanunk, hiszen az elmúlt három évben három béfilmet készített Bruce Willis közreműködésével: a Mentőakció hozzánk is eljutott a turkálós ládákba, de a Marauderst csak a letöltők láthatták, míg a First Kill még bemutatás előtt áll. Az Arsenal hivatalos megjelenési dátuma január hatodika.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • petrov144 #3
    Nic Cage egy lecsúszott, sokadik ligás színész lett, aki mazochizmusból csinál hülyét magából ilyen "filmekben", némi aprópénzért cserébe. Köszönet a szebb évekért..
  • fszrtkvltzttni #2
    Pontosan, ha egy férfinak ízlése van az csak buzi lehet...
  • Zoliz #1
    Leggázabb frizura? Mi vagy te lányos homi? :D
    Nem szakadt be a körmöd?