Szekeres Viktor

A TV2 bekeményít karácsony idejére

A TV2 erős kínálattal jelentkezik az ünnepek ideje alatt.

A hivatalos sajtóközlemény így vezeti fel a TV2-es csatornák ünnepi kínálatát: "Izgalmas felhozatallal zárják az évet a TV2 Csoport csatornái, a számtalan műsor között mindenki megtalálhatja kedvencét, ugyanis a teljes ünnepi időszakban garantált szórakozást kínálnak." A kínálatban lesznek természetesen országos premierek és olyan mozifilmek is, amik egyszer már nagy sikert arattak. Ezek mellett a sajátgyártású tartalmak ünnepi adással jelentkeznek.

December 24-én a TV2-n debütál a Hófehér és a vadász, amelyben Kirsten Stewart és Charlize Theron csap össze, de A Madagaszkár-pingvinek és a karácsonyi küldetés is színesíti a választékot. December 25-én egy országos premiert kínál a csatorna, Robin Williams egyik utolsó filmszerepével jön az Éjszaka a múzeumban 3: A fáraó titka című családi mozi. Évek után először visszatér a képernyőre a Bunyó karácsonyig, de a karácsonyfa alá érkeznek még olyan animációk is, mint a Jégkorszak: Állati nagy Karácsony, illetve a Shrek-sorozat darabjai.

A Super TV2-re többek között jön a Gagyi mami és a Télapu, valamint a Marley meg én. A Mozi+-on karácsonykor Pierce Brosnan lesz James Bond (Aranyszem, A holnap markában, A világ nem elég, Halj meg máskor), de a Kingsman: A titkos szolgálat is újdonság lesz. A Prime az ünnepek alatt olyan filmeket kínál majd, mint az Alvin és a mókusok 1-2-3, A szuper exnőm, a Míg a jackpot el nem választ, A kölyök, vagy éppen a Hat nap, hét éjszaka.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csaba161 #2
    A Reszkessetek betörők az RTL-klub, úgyhogy még minden lehet...
  • Ingy2 #1
    Pedig azthittem Reszkessetek betörők és Ben-hur dömping lesz xD