Szekeres Viktor

Itt a Halálos iramban 8 szinkronos előzetese

Szupergyorsan készült el az FF8 trailerjének magyar változata.

Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Azonban a Halálos iramban 8 esetében a fenntartások egy része nem érvényes, hiszen a legtöbb színésznek már megvan a magyar hangja, így csak az új szereplőket kellett "kiosztani".


A filmet a tavaly a Straight Outta Comptonnal hatalma sikert arató F. Gary Gray rendezi, aki korábban már sikerre vitt egy autós akciómozit, Az olasz melót. A UIP-Duna Film itthon április 13-án mutatja be a filmet, az amerikai premierre pedig április 14-én kerül sor. Az új trilógia első filmjét 2019. április 19-én fogja követni a kilencedik rész, 2021. április másodikán pedig a tizedik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #4
    Az első rész volt a legjobb. Kocsik, csajok, fiatalság, éjszakai élet stb stb.
  • zserrbo #3
    Ez már majdnem olyan szar, mint az új Baywatch előzetese. Komolyan. The Rocknak ennyire lement az inger küszöbe?
  • Ender Wiggin #2
    ez szörnyű. már minden röhejesen képtelen dolgot elsütöttek, csak ismételni tudják önmagukat. és akkor ilyen karikatura karakterek is jönnek, mint Theroné.
  • zsozso29 #1
    juj de kemény nagyon jó