Szekeres Viktor

Élőszereplős Paff, a bűvös sárkány-mozifilm készül

A Fox elkezdte fejleszteni a Paff, a bűvös sárkány-mozifilmet.

A Deadline értesülései szerint 20th Century Fox mozifilmet készít Peter, Paul, & Mary híres dalából, a Puff The Magic Dragonből. A stúdió tervei egy afféle hibrid alkotásról szólnak, tehát részben élőszereplős, részben pedig animált lenne. Azt még nem tudni, hogy ez kétféle világot jelentene, vagy egyszerűen egy, a mi világunkban szereplő animált karakter kalandjait kísérhetnénk figyelemmel.


A filmes adaptációt Mike Mitchell fogja rendezni, aki nemrég a Trollokat készítette el a DreamWorks Animationnek, de korábbról már van tapasztalata a hibrid, animációs/élőszereplős műfajjal, hiszen ő volt a rendezője a Spongyabob: Ki a vízből! élőszereplős szegmenseinek, valamint az Alvin és a mókusok 3-nek is. További rendezései között pedig olyan filmeket találunk, mint a Tök alsó, a Túlélni a karácsonyt, a Szuper felsőtagozat, valamint a Shrek a vége, fuss el vélte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #7
    Sportból megnéztem az év 20 legsikeresebb filmjét Amerikában. 1 van közülük, ami nem feldolgozás, reboot vagy adaptáció és nem animáció, amiket lazán el tudnak adni, legyen szó bármiről is. Egy. És jöhet az obligát kérdés, melyik divatmajom látta a Central Intelligence-et? (Nem mintha annyira jó lett volna...)

    Világviszonylatban még szarabb a helyet, ott, ha eltekintünk két kínai filmtől, akkor 32. a legjobb eredeti film. Ami megint csak a Central Intelligence, amit el tudtak adni két színésszel. Egyébként mindkét listán a Bad Moms a következő, itt a 37. Majd a harmadik legjobb eredeti film, a Don't Breathe 46. világviszonylatban.

    És akkor van, aki csodálkozik, hogy miért akarják, hogy ismert legyen egy film címe? Mert hiába vannak rohadt jó "eredeti" filmek, ha senki nem nézi meg őket.
  • zetortraktor #6
    Ennyire azért nem lehet sötét valaki. Vagy de? Nem a Paff-dalból csinálnak filmet. Nem a Tetrisből csinálnak filmet. Hanem csinálnak egy eredeti filmet saját ötlet alapján, amire ráragasztanak egy dalcímet vagy egy játék címét, hogy a hozzád hasonló divatmajmok is megnézzék.

    Számold csak meg hány eredeti filmet láttál idén, és hány folytatást/feldolgozást/rebootot. Hoppá. Idővel neked is le fog esni, hogy ha jön egy random film, amit nem lehet semmihez kötni, legyen bármilyen jó is, nem fogod megnézni. És más sem. Mert megnézik azt, amit tudnak kötni valamihez. Tisztelet a kivételnek.

    A mai divatmajmoknak ez kell. És vannak olyan divatmajmok, akik még sírnak is amiatt, hogy egy film eredeti, csak azért, mert az a címe, hogy Paff vagy Tetris.

    Hadd ne legyen Hollywood hibás azért, mert ezt kell tenniük, hogy a nézők kegyeskedjenek esélyt adni másnak is, mint a Star Wars 20 vagy a Halálos iramban 10.
  • highpoint #5
    Nem tudom, ez miért meglepő. Kb 500 év múlva A segg című film kap Oscar-díjat. (Az Idiocracy szerint ;) ) Bár, ahogy a tendenciákat figyelem, az időtávot tekintve nagyon optimisták voltak a film készítői. :)
  • Yagami #4
    Ahogy Hollywood görcsösen próbál bármiből (!) filmet készíteni, az már tényleg kezd a vicc kategóriába esni. Kíváncsi leszek 10 év múlva miket fognak előkapni a kalapból. Gondolom Gangnam Style-filmet, meg mézeskalács movie-t, esetleg egy megtekert cigi kalandjait, akinek (aminek) az a célja, hogy egy szájban kössön ki és elszívják. Alig várom, hogy láthassam ezeket :) És még egyesek egy Transformers-en vannak kiakadva, amikor nemsokára kapunk PEZ-filmet is meg Tetris-t és hasonló jóságokat.
  • kalapos01 #3
    Legalább tanultál valamit, már ha jól veszem ki a szavaidból, hogy ezzel nem voltál tisztában.

    A filmfejlesztés lépcsőfokai: "a filmet nem írják, hanem fejlesztik"

    Mondjuk szerintem sokak, mint te, vannak annyira laikusok, hogy fogalmuk sincs arról, hogy működik az egész. Mert nem úgy, hogy valaki ír egy forgatókönyvet, és azt leforgatják. Ez lenne a spec szkript, de még ez is fejlesztésre szorul. Viszont, ha egy stúdiófilmet csinálnak, akkor ott a szkript megírása előtt 1-2 vagy több éves fejlesztési folyamat van, ami során fejlesztik a filmet.

    Szívesen.
  • Kisssss #2
    istenem ekkora baromságot...
  • Zombee #1
    Filmet fejleszteni...