Szekeres Viktor

Berobbant a Transformers 5 előzetese

Jött, látott és természetesen győzött az új Transformers előzetese.

A Paramount pár órája mutatta be a Transformers: The Last Knight előzetesét, melyre egyszerre vetődött rá mindenki - nemcsak a rajongók, hanem azok is, akik teljesen érthető módon sosem néznének meg egy Transformers-filmet, főleg, ha továbbra is Michael Bay rendezi őket. De egy trailer megtekintése nem kerül semmibe, és techdemóként nézve rá, láthatjuk azt is, hogy hogyan is áll most Hollywood.


A színészek közül a negyedik részből visszatér Mark Wahlberg (Cade Yeager), a női főszereplő pedig Isabela Moner lesz. Rajtuk kívül Jerrod Carmichael, standup komikus kap kiemelt szerepet, valamint Laura Haddock, Santiago Cabrera és Anthony Hopkins. A 15 éves Moner karakterét fiús csajként írják le, aki árvaként nőtt fel nevelőszülőknél, és igen fineszes, mindig feltalálja magát. A lány egyetlen barátja egy apró Transformers lesz, egészen addig, míg nem találkozik Cade-del. A visszatérők között pedig biztosan ott lesz Josh Duhamel és Stanley Tucci.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    tegyel, mas meg erre tesz....
  • sertrex #2
    Részemről biztos nézős lesz. Áltatalában teszek az ilyen, - "...nemcsak a rajongók, hanem azok is, akik teljesen érthető módon sosem néznének meg egy Transformers-filmet, főleg, ha továbbra is Michael Bay rendezi őket."- sznob, hater és hasonló idióták véleményére. Ennyi. ;)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.12.06. 19:25:32
  • ostoros #1
    Érzékelem a totális érdektelenséget. És ez szórakoztat. :)