Szekeres Viktor

Decemberben indul az RTL új kábelcsatornája

Már csak egy nap és indul az RTL Spike.

Mint arról már beszámoltunk, december 1-én indul az RTL Spike, a Viacom fiatal felnőttek szánt szórakoztató csatornája. Az adón, a papírformának megfelelően sorozatok és valóságshow-k fogják váltani egymást. A Spike az Egyesült Államokban már az egyik legsikeresebb kábelcsatorna, de Európában még az elején tart a bevezetése, melyben Magyarország az elsők között lehet. A csatorna közleménye szerint "a fiatal felnőtteknek szóló, hiánypótló tévéműsorban sikersorozatok, idehaza még nem látott, vadonatúj tartalmak és hazai gyártású műsorok egyaránt helyet kapnak."

A csatorna érdekessége, hogy a Viacom a tulajdonában lévő Spike minél sikeresebb hazai elindításához az RTL Magyarországgal fog össze. A csatorna programstruktúrájának kialakítását és a műsorok beszerzését a tulajdonos Viacom látja el, míg az RTL Magyarország a márkaépítési és műsorgyártási tapasztalatait, illetve a csatorna kereskedelmi értékesítését adja a projekthez. Az új csatorna már az indulásakor a háztartások nagy többsége, mintegy háromnegyede számára elérhető lesz, a nagyobb szolgáltatók kínálatában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Megnézve az előzetesét elég király lesz. Legalábbis az első pár másodpercben két rohadt jó scifi sorozat meg a Top Gear van belengetve. Te az ilyenektől butulsz? Nehéz életed lehet.

  • coyote55 #2
    Nem lehet csupa TV2...
  • Lacee86 #1
    Óriási, még egy legális népbutító pöcegödör...