Szekeres Viktor

Bejelentették Peter Jackson új filmjének premierdátumát

2018-ban kerül mozikba az a film, amin most dolgozik Peter Jackson.

A Universal és az MRC bejelentette, hogy a Mortal Engines című film 2018. december 14-én kerül bemutatásra a mozikban - azon a hétvégén, tehát valószínűleg nem fogunk Star Wars-filmet látni. Mint arról nemrég beszámoltunk, a rendező Fran Walsh-sal megvette Philip Reeve Mortal Engines-könyvsorozatának megfilmesítési jogait, nemrég neki is kezdtek a mozifilmes változat forgatókönyvét megírni, és a szkript Philippa Boyens közreműködésével már el is készült. A Mortal Engines-film forgatása tavasszal kezdődik Új-Zélandon. A filmet a régóta Jacksonnal dolgozó Christian Rivers rendezi, akinek ez lesz az első ilyen munkája.

Az itthon Ragadozó városok címen megjelent könyv hivatalos fülszövege a következő: "London újra mozgásba lendül. Otthagyja hatalmas talpnyomát a vadászmezőn, ahol a nagyobb városok kisebbeket hajszolnak, hogy aztán eltüntessék őket feneketlen gyomrukban. Ám London városa most nagyobb falatra vágyik, minden energiájával egy távoli cél elérésére törekszik, miközben egyre több szóbeszéd járja a MEDUZÁRÓL. Ide akar visszajutni Tom és Hester. Előbbi, hogy újra otthon legyen, utóbbi azért, hogy bosszút álljon. Mégis együtt kell működniük, együtt kell átvészelniük életveszélyes helyzeteket, miközben sejtelmük sincs, hogy milyen küldetéssel kerülnek újra a ragadozó nagyváros fedélzetére."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #1
    Olyan ez lassan egyébként, mint a "Team Burton". Jackson - Frank Walsh - Philippa Boyens. Bár csak ne ez utóbbi írná a "script"-et, mert az hagyján, hogy mit kerekített(ek) a Gyűrűk Urá-ból adaptáció gyanánt, na de amit a Hobbit-tal művelt ez a szerencsétlen, azt az életben nem nyelem le. Mondjuk ha belegondolok, számomra úgyis irreleváns lesz a végeredménye, mert a könyveket nem olvastam sose és nem is fogom addigra, így bátran elbarmolhatja ezt is az "írói tehetségével"; legfeljebb nem fogok tudni róla :)