Szekeres Viktor

Megvan az élőszereplős Minecraft-mozifilm főszereplője?

Steve Carell kaphatja a Minecraft-mozifilm főszerepét.

Lehet, hogy Steve Carell lesz az első színész, aki aláír a tervezett Minecraft-mozifilmhez. A Variety ugyanis arról értesült, hogy a Warner Bros. Pictures és a Mojang őt szemelte ki a(z egyik) főszerepre, ami valószínűleg szinkronszerepet jelentene számára. Még nem tudni, hogy pontosan milyen formátumú lesz a film, de az biztos, hogy Jason Fuchs folytatta a Jon Spaihts által első vázlatként benyújtott forgatókönyvet. Spaihts legutóbbi megfilmesített szkriptje a Doctor Strange volt, a következő pedig az Utazók lesz, míg Fuchs korábban olyan filmek forgatókönyveit jegyezte, mint a Jégkorszak 4: Vándorló kontinens, valamint a Pán, s legközelebb a Break My Heart 1000 Times lesz látható tőle a mozikban.

A filmet a Felhőtlen Philadelphia (It's Always Sunny in Philadelphia) című sorozat egyik készítője és főszereplője, Rob McElhenney fogja rendezni. McElhenny készítőként és színészként tapasztalt, azonban rendezőként még véletlenül sem az. Ugyan dirigált korábban már három Felhőtlen Philadelphia-epizódot, de azokon kívül jóformán csak az FX csatorna egyik pilotját, a Pariah-t készítette el, így mindenképpen nagy kihívásként élheti meg a Minecraft-film rendezését.

A Warner Bros. Pictures és a Mojang filmje egyébként 2019. május 24-én kerülhet Amerikában mozikba - természetesen 3D-ben és IMAX-formátumban is megtekinthető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    A játékadaptációk közül nem sok lett anyagi siker. Akkor a logika szerint nem a pénz miatt csinálják (hanem mert szeretnek fájdalmat okozni)...:-D
  • asgh #4
    Azért az _élőszereplős_ minecraft tényleg nonszensz.
    A lego filmek animációk, egy élőszereplős legofilm ugyanúgy hülyeség lenne.
    A nagy görcsölésben tényleg eljutnak odáig, hogy ha valami egynél több embert érdekel, abból azonnal filmet csinálnak, mert hogy "népszerű témákat feldolgozni instant aranybánya".
    Aztán értetlenkednek, amikor ordenáré bukta lesz belőle.
  • zetortraktor #3
    " A minecraft népszerű, naná hogy pénzt akarnak csinálni belőle... "

    Ezen mennyit gondolkodtál? Mert kábé azt mondtad, hogy a Minecraft sok pénzt csinál, naná, hogy sok pénzt akarnak csinálni belőle. Sok minden csinál sok pénzt a világon. Sok játék is. Mégsincs sok játékfilm.

    De szerintem Steve Carellen akadt ki, nem bírja elképzelni a szerepben. Az, hogy lesz Minecraft-film, kábé mindenki tudja már jó ideje, aki nem kő alatt élt. Érdekes lesz látni, hogy mit találnak ki. Ha a LEGO-mozifilm zseniális lett, akkor ebből is lehet valami nagyon jó - persze jó készítőkkel.
  • lammaer #2
    Mert miért?

    A minecraft népszerű, naná hogy pénzt akarnak csinálni belőle...