Szekeres Viktor

A Köpeny és Kard lehet a legújabb Marvel-sorozat

Kicsit csúszik a Cloak and Dagger adaptációja

Már jó ideje berendelte az amerikai ABC Family csatorna a Cloak and Dagger című Marvel-képregény alapján tervezett tévésorozatot, de a projekt egy időre megfeneklett. A ma már Freeform néven futó adó azonban új életet lehelt belé, hiszen szerződtette Joe Pokaskit, aki az első rész szkriptjét fogja írni.

A Cloak and Dagger természetesen a már ismert filmes-sorozatos univerzum részét fogja képezni, és mindenképp a fiatalokat fogják megnyerni vele. A kevésbé ismert tini szuperhősök egyike egy pszionikus fénytőrt tud létrehozni, mely odamegy, ahova irányítója mondja és kiszívja az életet a célpontból, a másik pedig a sötétség dimenziójába tud létrehozni átjárót, hogy másokat oda veszejtsen el. A hab a tortán, hogy a két tini egymásba szeret, miközben szert tesz a képességeire.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    Megis mennyiben hangzik jobban?:S Foleg, hogy vegig tor formaju energiabigyokkal jatszik....Ertem en, hogy a mai forditok nem ertenek idegen nyelveken. de ennel meg a gugli is jobban muzsikal...
  • Ulrich von #3
    Jobban hangzik a Köpeny és Kard mint a Köpeny és Tőr, ezen kívül anno a Pókemberes vendégszereplésüknél Kardnak fordították, maradtak annál.
  • professional #2
    Ez a kép olyan, mintha pont nagyon pakolná hátulról a kisasszonyt :D :D
  • Talley #1
    Hogyan sikerült a dagger-t kardnak lefordítani?