Szekeres Viktor

Új infók az önálló Űrdongó-mozifilmről

Jó hete volt Christina Hodsonnak.

Christina Hodson elég jól érezheti magát a bőrében mostanság, hiszen pénteken mutatták be a Shut Int, az első mozifilmet, ami a forgatókönyve alapján készült, és most kiderült az is, hogy ő írhatja a DC-s mozis univerzumban játszódó Harley Quinn-filmet, a Birds of Prey-t, valamint a Transformers mozis univerzumban játszódó Űrdongó-filmet, a Bumblebee-t.

Az már jó ideje nyílt titok, hogy a Paramount Pictures nem éri be azzal, hogy 2 vagy 3 évente elkészít egy milliárdos világbevételű Transformers-filmet (és itt a hangsúly tényleg a "világ" előtagon van, mert az amerikai közönséget nem olyan könnyű bepalizni, mint minket, a legutóbbi három film belföldi bevételei sorban: 402, 352 és 245 millió dollár, míg Amerikán kívül: 434, 771 és 859 millió dollár), hanem univerzumot akar építeni köré, s mint a Star Wars-filmek vagy a Marveles franchise esetében, akár évi gyakorisággal előrukkolni epizódokkal, hol a fősodorhoz tartozó részekkel, hol melléksztorikkal foglalkozó, önálló filmként működő spinoffokkal.

A spinoffok kapcsán még tavaly "szólta el" magát a Hasbro elnök-vezérigazgatója, Brian Goldner a Global Consumer Conference-en és megemlítette, hogy a tervezett jó pár Transformers-mozifilm közül a spinoffok csak pár karakterre koncentrálnának. Ezek közül pedig konkrétan a sárga Camaróvá átváltozni képes Űrdongót (Bumblebee) említette. A korábbi értesülések egyébként egy Transformers One-mozifilm tervéről is beszámoltak, mely egy előzmény lenne, ami Cybertronon játszódna, mely bolygót egy rövid ideig az első mozifilmben is láttunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!