Szekeres Viktor

Saját sorozatot kap a The Big Bang Theory Sheldonja

Sheldon karaktere köré tervez spinoffot a CBS csatorna.

A Deadline értesülései szerint spinoffot kaphat a The Big Bang Theory. A koncepció alapján az új sorozat előzményszéria lenne, de ez egyelőre még csak fejlesztési fázisban van, vagyis a stúdió dolgozik a készítő, Steve Molero közreműködésével a pilot forgatókönyvén, melyet később vagy egy pilotberendelés, vagy azonnali sorozatberendelés követhet.

A tinédzser Sheldon Cooperről szóló széria címe Sheldon lenne, Texasban játszódna és a kis zseniről, valamint családjáról szólna. Érdekessége, hogy nem többkamerás lenne, hanem egykamerás. Ez azt jelenti, hogy nem élő közönség előtt színpadon felvett stílust képviselne, mint az anyasorozat, hanem filmszerűen rögzítettet, tehát nem kellene a nézők olykor elég idegesítő röhögését hallgatni a nézése közben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #6
    Ja, hát igen. Amúgy azzal se lenne gond, na nem ugyanazt az 5mp-es mintát játszanák be teljesen indokolatlan időpontokban.
  • tigeroo #5
    ja a röhögésre értem hogy nincs. azóta minden szar sitcomban azvar a röhögés
  • bunny #4
    off. A Joey szerintem semmivel nem volt rosszabb, mint a Jóbarátok, pontosan azt hozta, amit a szereplő ott nyújtott. Én sajnáltam, hogy lezárták, szereplők is jók voltak benne, a meghívott hírességnek is inkább Lucy Liu mint mr. Bajusz :)
  • Prof William #3
    Még ha ugyanaz a színész játszaná mint Joeyban (bár azt ez sem mentette meg) de mivel ez a múltban játszódik, így a színész is más lesz. Ez alapján nem jósolok nagy jövőt neki.
  • bunny #2
    Modern family-ben hol van ilyen?
  • tigeroo #1
    modern family-ben ez bevált, jó lenne