Szekeres Viktor

Elmenekült a The Walking Dead nézőinek a negyede

Nagyot csökkent a The Walking Dead nézettsége.

17 millióról 12,5 millióra esett a The Walking Dead hetedik szezonjában a második rész nézettsége az elsőhöz képest, és ezzel nagyjából a papírforma hatást érte el a sorozat a közönség köreiben. Arra ugyanis számítani lehetett, hogy a nézőket érdekelni fogja, hogy ki halt meg, a folytatás viszont azok számára már kevésbé volt érdekes, akik esetleg korábban szakítottak a sorozattal.

Ennek ellenére természetesen nincs oka panaszkodni a készítőknek, ugyanis a zombidrámánál nincs sok nézettebb sorozat hazájában. Múlt héten mindössze a The Big Bang Theory előzte meg 14,2 millió nézővel, valamint a sportesemények, a baseball nagydöntő, illetve egy amerikai foci meccs. Általában egyébként az ugyancsak 15 millió néző körül teljesítő NCIS szokta még össznézettség tekintetében meghaladni a The Walking Dead által produkált számokat, amiből akár azt a következtetést is levonhatnánk, hogy a nézőknek a nevetés, a nyomozás és a kaszabolás számít leginkább.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #8
    Sliders Quinn után meghalt a nézettség. Castle. Beckett nem jött volna a 9. szezonra. Törölték. Mert nem élte volna túl a nézettség a hiányát. Dallas, ahol vissza kellett hozni Bobby-t. De ha volna időm kapirgálni, előkerlnének még sorozatok, ahol a kedvelt szereplő halála ártott a nézettségnek.

    "ja. minden évadban zombikat ölnek. jó meglátás, leülhetsz."

    3. évad: Governor
    4. évad: Grady Memorial kórház (Officer Dawn) és a Claimers (Joe és haverjai)
    5. évad: Terminus
    7. évad: Saviors

    Ha én leülhetek, te egyenesen el is áshatod magad.

    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.10. 12:42:06
  • kalapos01 #7
    "Azok is elmenekülhettek, akik a kinyírt szereplők miatt nézték... "

    Még ilyen baromságokat légy szíves. Más sorozatokban is jönnek-mennek a szereplők, a nézők nem fogják csak azért ott hagyni, mert valaki máshova megy dolgozni. Még főszereplők miatt sem, nemhogy pár perces mellékalakokért.

    "minden szezonban ugyanaz a konfliktus."

    ja. minden évadban zombikat ölnek. jó meglátás, leülhetsz.
  • Ender Wiggin #6
    Azok is elmenekülhettek, akik a kinyírt szereplők miatt nézték... Meg akiknek már elge van abból, hogy minden szezonban ugyanaz a konfliktus.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.11.08. 10:00:52
  • morguldae #5
    Az első rész szerintem nagyon királyul meg lett csinálva. Kiemelkedő rész volt az egész sorozathoz képest.
  • RAZOR27 #4
    én már rég abbahagytam, érdektelenné vált számomra, de annyit ment a nagy hype az első rész körül, hogy youtubon csak megnéztem azt a jelenetet (mondjuk minek... ugyanaz volt mint a képregény....)
  • wraithLord #3
    Igen, azért írtam idézőjelben. Bár az a kis "pszicho horror", amit Lincoln és JDM összehozott, azért elég durva volt.
  • kalapos01 #2
    Az vicces lenne, mert akkor a sokkal brutálisabb sorozatok már rég nem mennének. A TWD-ben nem nagyon mutatnak semmi durvább öldöklést, csak maszkokat tök jó pakolnak fel emberkékre, azzal sokkolnak, ld. zombik vagy Glenn.
  • wraithLord #1
    A címből azt hittem, hogy a "brutális" s07ep01 miatt menekültek el a nézők.