Szekeres Viktor

Csúszik a Toy Story 4

Később láthatjuk a Toy Story negyedik részét.

A Walt Disney Studios bejelentette, hogy elhalasztja egy kevéssel a Toy Story 4 premierjét, cserébe viszont a Hihetetlen család 2-ét előre hozza. Sőt, gyakorlatilag megcserélik a két folytatásfilm tervezett premierjének dátumát, vagyis előbbi 2019. június 21-én kerül mozikban Amerikában, utóbbi viszont már 2018. június 15-én látható lesz.

Pár éve sokan azt hitték, hogy a 2010-es gigasiker, a világszerte 1,06 milliárd dollár bevételt hozó Toy Story 3 a sorozat utolsó epizódja lesz, hiszen film egyrészt remekül sikerült, a csúcson hagyták volna abba, másrészt pedig korrekt lezárást is kapott. 2014-ben azonban Bob Iger, a The Walt Disney Company elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy 2017-ben mozikba kerül a negyedik Toy Story-epizód - akkor még ez volt a terv. S ha mindez nem lenne elég, akkor azt is hozzátette, hogy a filmet a legendás John Lasseter fogja rendezni.

Lasseter elmondása szerint azért lesz mégis folytatása a Toy Storynak, mert egy új sztoriötlet olyannyira megtetszett neki, hogy egyszerűen folyton az járt a fejében és nem hagyták nyugodni a lehetőségek. Az ötletet végül Rashida Jonesnak és Will McCormacknek adták ki megírásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!