Szekeres Viktor

Az új amerikai bombasiker filmet itthon sosem fogjuk látni

A Boo! A Madea Halloween valószínűleg el fogja kerülni a hazai mozikat.

Amerikában a Boo! A Madea Halloween lett a hétvége legnézettebb filmje. A Tyler Perry főszereplésével, és rendezése mellett, saját forgatókönyve alapján készített komédia 27,6 millió dolláros bevételt hozott három nap alatt, ami cseppet sem meglepetés Hollywood legjobban kereső filmese számára. Bár azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy a rendező a 2010-es Tyler Perry's Why Did I Get Married Too? óta nem produkált saját filmjével ilyen erős nyitányt.


Arról, hogy milyen a film, inkább csak a fenti előzetes alapján tájékozódhatunk, mert Tyler Perry filmjeit nem nagyon szokták nemzetközileg forgalmazni, így szinte biztosra vehető, hogy itthon sem lesz látható moziban a Boo. Arra ugyan volt már példa, hogy tévében láttunk Tyler Perry-darabot (Madea néni, avagy a tanú védtelen, Apu boldogsága, Miért nősültem meg?), de már ennek is jó ideje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morguldae #6
    Nem fog hiányozni!....
  • UUUU #5
    Nem gond, amilyen gagyi filmeket gyartottak le a hollywoodi studiok eddig ebben az evben, egyel kevesebb szartol ovjuk meg magunkat.
  • Griphons #4
    A trailer alapján ennek a hírnek csak örülni lehet...
  • Vata111 #3
    Na ja, akinek a filmezés 2016-ban is csak a mozit jelenti, az tényleg nem fogja látni :-)
  • Cyberdog #2
    Nekem Madea néni történetei nem jöttek be annyira. Vannak ugyan benne jó poénok, de összességében fárasztóak a Madea filmek.
  • Runo #1
    Marad a torrent...