Szekeres Viktor

Gémer film az idei meglepetés sikerfilm idehaza

Ki hitte volna, hogy az Idegpálya ekkora siker lesz itthon?

Minden évben akad ősszel egy meglepetésfilm a magyar mozikban, amely nem szerepel kiemelkedően Amerikában, itthon viszont kifejezetten felkelti a közönség figyelmét. Ilyen volt pár éve a Lopott idő, illetve a Harag. Idén pedig úgy néz ki, hogy az Idegpályának (Nerve) jutott ez a szerep, mely pár napja átlépte Magyarországon a 100 ezer nézőt is. A viszonylag olcsó film Amerikában sem szerepel rosszul, azonban a 38 milliós bevételt inkább kifejezetten jó teljesítménynek számít, nem pedig kiemelkedőnek, s ez igaz a világ többi részéről befolyt 41 millió dollárra.


Az online játékról szóló sztori alapját Jeanne Ryan könyve adja, a forgatókönyvet Jessica Sharzer írta belőle. A filmet a Catfish-t jegyző páros, Henry Joost és Ariel Schulman rendezte. A két főszereplő Emma Roberts és Dave Franco, s mellettük még olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Emily Meade, Miles Heizer, Juliette Lewis és Kimiko Glenn.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • UUUU #3
    Ott a pont, egy gagyi tiniszar, persze a mostani kreten allandoan a facebookon logo kis majmoknak jo lesz.
  • zetortraktor #2
    Te láttad a filmet, te tudod.
  • Relixo #1
    Ez nem gamer film.... hanem olcsó facebook turbózás kis tinédzser kalanddal popcorn zabálóknak. (nem kell trollkoldni tudjátok, akinek nem inge....)