Szekeres Viktor

Celebekkel jelentkezik Winker Róberték új autós sorozata

Énekesek, sportolók és reality-sztárok is nekivágnak a VIASAT3 Flúgos Futamának.

Pár napja számolhattunk be arról, hogy október 17-től autós valóságshow-val jelentkezik a VIASAT3. A Flúgos futam hétfőn 21.00-kor lesz látható, s benne nyolc jelenlegi, vagy éppen egykori szerelmespár versenyzik egymással több országon át, hogy különféle feladatokat végrehajtva elnyerje az 5 millió forintos fődíjat.

A Winkler Róbert és Bazsó Gábor műsorvezetése mellett készülő az országokon átívelő produkcióról ma kiderült (a Viasat sajtóközleménye alapján), hogy feladatai Erdélyben kezdődnek majd, ahol Cinthya Dictator csatlakozik a csapathoz. A későbbi stopposok között lesz Pulai Imre kenus, Bárdosi Sándor birkózó és Kiss Gergő vízilabdázó, de Dér Heni és Eckü is feltűnnek. Egy-egy napra pedig útra kel Badár Sándor, Voksán Virág és Gáspár Bea is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oritomi #3
    Ki az a csíkos ruhában a promó poszteren? Conchita Wurst????
  • zetortraktor #2
    Mi érdekel téged egy random átlagemberben? Olyanokat is láthatsz. Cserébe, ha teljesen sótlanok, akadnak olyanok is, akik érdekessé teszik a műsort. Bár nyilván van, akik szemébe bűn, ha valaki híresebb lesz egy fokkal, mondjuk mert olimpiai bajnok lesz belőle, vagy jó a humora.
  • Jawarider #1
    "Celebekkel jelentkezik Winker Róberték új autós sorozata "

    Ennyi elég is volt ebből.