Szekeres Viktor

A Suicide Squad Amerikán kívül még a Deadpoolt is leverte

Amerikában a Deadpoolt látták többen, de Amerikán kívül a Suicide Squadot.

Ezen a hétvégén megtörtént az, ami a Suicide Squad kezdésekor még csak vágyálomnak tűnt a DC-s képregény-adaptációk számára, a film több bevételt termelt nemzetközileg, mint az idei év egyik nagy meglepetése, a Deadpool. Utóbbi 419,5 millió dollárral fejezte be mozis futását Amerikán kívül, előbbi pedig a hetet 419,6 millióval zárta.

Persze azt nem szabad feledni, hogy a Deadpool 120 millió dollárral kevesebbe került, és R-es korhatárral bír, szemben a Suicide Squad tinikre szabott korhatárával, de még így is szépnek mondható az utóbbi teljesítménye. Amerikában persze még mindig Deadpool "uralkodik", hiszen ott a film 363 millió dollárig jutott el, míg a Suicide Squad 322,5 milliónál tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • overseer-7 #5
    soha ne nézzétek meg a stalker c. filmet..
    majdnem beleőrültem.
    teljes értelmetlenség.. elpazarolt filmtekercs
  • UUUU #4
    Tevedesben vagy, Deadpool.
    USA $363,070,709
    World $419,541,446
  • oritomi #3
    félre értettétek mind a ketten a cikket.Az hogy leverte nem lehet túlzás mert a deadpool már lecsengett de a SC pedig még most is megy így várható hogy még mindig nőni fog a bevétel.
    Nem az a meglepő hogy amerikában kevesebben élnek mint máshol,hanem hogy ennyire nem kíváncsi rá a nép az usában a világ többi részén meg igen és ez a helyzet meg fordított a deadpool esetében.Normál helyzetben a deadpool is kevesebbet kellet volna hozzon és nemzetközileg annyit mint a SC,de nem ez lett és ez a meglepő.
  • UUUU #2
    Es az miert meglepo, ha az amerikai beveteleknel nagyobb a nemzetkozi ?
    Azert mert Az USA-ban elnek 320 millioan, mig a vilag tobbi reszen 7.2 milliardan ?
  • Zombee #1
    Leverte?!? Barokkos túlzás.