Szekeres Viktor

Megérkezett a volt Top Geares csapat új sorozatának előzetese

Megkapta teljes előzetesét a The Grand Tour.

Mint ismeretes, The Grand Tour lesz a címe Jeremy Clarksonék új, Amazon-os autós sorozatának, melyet a BBC-től kirúgott Clarkson Top Geares társaival, Richard Hammonddal és James May-jel készített, illetve vezet. A The Grand Tour premierje az Amazonon november 18-án lesz (nálunk sajnos még nincs Amazon, így csak trükközve nézhetjük meg). A tervek szerint minden epizód rövidfilmek és egyéb jelenetek elegye lesz, melyeket a világ körül, különböző helyszíneken forgatnak.


Az Amazon korábbi közleménye szerint minden rész más és más országból jelentkezik majd - a stúdióbeszélgetéseket élő közönség előtt rögzítik egy nagy sátorban, ezeket egészítik majd ki az előre felvett anyagokkal. Sokáig nem lehetett tudni, hogy az Amazon milyen disztribúciós modellben gondolkodik, de végül a szolgáltató úgy döntött, hogy a részeket heti rendszerességgel teszi elérhetővé, lemond az "ömlesztett" premierről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #6
    A bébécé hogy beszopatta magát ezzel a műsorral, azt már tanítani kéne.

    Nekem az a véleményem, hogy kicsit túlvannak ezek a csákók hájpolva, (pl. a Totalcar bármelyik részét elcserélném a TG bármelyik részével). De akkor is, ebben a műfajban nemzetközi szinten ezek az emberkék Az arcok. Egy gyíktestű managerért elvesztegetni őket nettó lúzerség a BBC vezetésétől, őket kéne kirúgni.
  • Sequoyah #5
    Gondolom ennek ellenere a Monika Showt is mindig megnezted, elolvastal minden cikket rola, es odakommenteltel:)
  • TokraFan #4
    Igazad van, hogy is gondolhattam! Elvégre, a Mónika Show-nak is rengeteg nézője volt, és mivel azonos színvonal a kettő, van utánpótlás nézője ennek a pökhendi, tehetségtelen suttyó nímandnak is.
  • Alien69 #3
    Valszeg qrva sok embert, mert BIZTOS, hogy sokan fogják nézni, és az is mindegy, hogy Neked erről mi a véleményed. Amíg sokan nézik, menni fog a műsor, ENNYI.
  • Sequoyah #2
    Bejovosnek tunik. A legjobb mondjuk "The Ben Collins" csatlakozasa lenne:D
  • TokraFan #1
    És kit érdekel még ez a suttyó paraszt?