Szekeres Viktor

Újabb népszerű tévésorozatot nyírtak ki

Még egy évad The Strain, majd vége.

Az FX csatorna bejelentette, hogy ugyan még kegyelemből berendeli az itthon 'A kór' alcímen sugárzott The Strain című horrorsorozatának negyedik szezonját, de ezzel befejezettnek is nyilvánítja a szériát. A Guillermo del Toro és Carlton Cuse által jegyzett The Strain című horrorsorozat már az első évadban sem volt olyan, amit igazán minőséginek nevezhettünk volna, azonban a második szezon még az addigi színvonalat is alulmúlta, amit remekül jelez az is, hogy a nézők folyamatosan elpártoltak a széria mellől.

Az elvándorlás pedig idén is folytatódott, a legutóbbi epizódot már 900 ezren sem nézték, így vélhetően ez volt az utolsó szeg a koporsóban. Más kérdés, hogy a Chuck Hogan és Del Toro regényei alapján készült szériát a készítők egyébként sem húzták volna sokáig, legkésőbb az ötödik szezonban lezárták volna. Természetesen a kiadott sajtóközleményben Carlton Cuse arról beszél, hogy az írók döntése volt a befejezés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prof William #3
    Nekem kifejezetten tetszik ez a sorozat. Az első évad indult nyögvenyelősen de szerintem azóta egyre jobb. Nem egy Spartacus féle sikersorozat, de leköt arra heti egy részre.

    Szerintem tökéletesen le lehet zárni 4 évadban. Főleg hogy most már előre tudják. Így már a hátrallévő részeket is úgy tudják alakítani hogy megfelelő legyen.


  • Torisaru #2
    A Firefly kultsorozatot is hamar lezárták pedig volt egy elég masszív rajongói bázisa és ma is van, de az is egy réteg sorozat volt és ez is azt kell mondjam.
    A képregényt követi a sorozat tehát nem a sztori az ami nem vált be elvileg, de a nézettség sok amúgy eredeti vagy kultikussá váló sorozatot kivégzett, ez Amerika ami ott van csak az számít.
  • Paladin #1
    Sg-s újságírási szint... "népszerű sorozat" a címben, had kattintson a sok gyökér. Majd az egész cikk arról szól, hogy igazából szar volt, és a kutya se nézte. Bravó.