Szekeres Viktor

Hitler is benne lesz a Transformers 5-ben?

Újabb érdekességek láttak napvilágot Michael Bay készülő filmjéről.

Pár napja kiderült, hogy Anthony Hopkins minden bizonnyal Winston Churchillt fogja alakítani a Transformers: The Last Knightban, most pedig már azt pletykálják, hogy Hitler is benne lesz a filmben. Mindez azt követően kezdődött el, hogy Churchill gyermekkori otthonán, a Blenheim Palace épületén horogkeresztes zászlók tűntek fel. Az "időutazós" szál behozása nem lenne nagy újság, hiszen az már korábban biztossá vált, hogy a film főbb karakterei között ott lesz Arthur király és Merlin is.

Egyébként ez a Transformers-rész már az új, írószobás rendszerben született, ami során összeszedtek jó pár remek írót, akik közös munkával lefektették egy jó pár film segítségével feltérképezendő univerzum alapjait. Az ötödik epizód forgatókönyvét például a Vasemberrel befutott Art Marcum és Matt Holloway, valamint az a Ken Nolan írta, aki annak idején a Sólyom végveszélybent is jegyezte. Jelen állás szerint a Transformers 5-öt 2018-ban egy Bumblebee-film fogja követni, 2019-ben pedig a Transformers 6, 2021-ben pedig a franchise hetedik része.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #5
    Gondolom Adolfék csinálták a kockát is :)
  • Paddy #4
    "Riogassunk a gonosz nácikkal" kártya kijátszva.
  • Lacee83 #3
    Ja hogy lesz 7 is... Miért nem sorozatot gyártanak ha ennyi részt terveznek? Nekem az első kettő még bejött a többire már nem is emlékszem.
  • zetortraktor #2
    Ez királyul hangzik, végre valami ötletet is belevisznek, bár nem tudom, hogy időutazás lesz, vagy csak simán a múltbeli tevékenységeikről lesz szó.
  • dzsagon #1
    Eddig is ordasnagy faszság volt az egész, de az így már mindenen túltesz.