Szekeres Viktor

Jön a Magnum-reboot - női főszereplővel

Jövőre lehet, hogy láthatjuk az új Magnum-sorozatot.

Pár éve arról olvashattunk, hogy leleményes mozis producerek megtalálták Tom Selleck filmes alteregóját, és a Magnum szélesvásznú változatában Matthew McConaughey alakíthatja a nőcsábász magánnyomozót. Akkor úgy volt, hogy a Kidobós - Sok flúg disznót győz rendezője, Rawson Marshall Thurber szkriptje alapján készül a film, amiben benne lett volna Steve Zahn és Tyrese Gibson is, Higgins pedig William H. Macy megformálásában lépett volna a vásznakra.

Nos, ez a projekt azóta elhalt, viszont az ABC a napokban elkezdte fejleszteni egy új Magnum-sorozat forgatókönyvét, mely reboot nem szimpla újrázás lenne, hanem folytatás, hiszen a főszereplője Magnum lánya lenne. Az eredeti sorozatban is feltűnt Lily a történet szerint Hawaiira utazna, hogy átvegye apja magánnyomozó irodáját, és a sorozat az ő eseteinek krónikája lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #6
    Idióták extrovertáltságnak is hívjatuk.
  • Sir Cryalot #5
    Ennek a sorozatnak az volt az igazi bája hogy belső dialógust folytatott a főszereplő, ami még logikával is bírt, manapság a gyerekes érzelgősködés és a szenvedélyesség ,a rövidtávú kielégülés hajszolás a menő úgyhogy nem igen lesz itt sansz.
  • bunny #4
    BAzz, de egyre jár mindenki agya, én is az akartam írni, nem baj ha nő, csak legyen bajsza és piros ferrarija :)
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2016.09.23. 23:07:03
  • wraithLord #3
    Meg a hawaii ing alól kikandikáló mellszőrzetet. :D

  • Ender Wiggin #2
    Eva Longoria cége csinálja. Ha netán ő lenne Magnum lánya is, akkor a bajusz adott. De a 308-as sem fogja megmenteni, ha nem lesz benne Tom Selleck is.
  • Jagdgeschwader #1
    Ha megtartják a bajszot és a 308-ast biztos a siker, különben kuka.